Rendelés módosítása

FIGYELEM! Rendelés módosítása során a felhasznált KUPONOK TÖRLŐDHETNEK, kérjük az ilyen rendelések módosításához vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az aruhaz@batz.hu címen!

Rendelésed kizárólag a megrendelésszám és az e-mail cím megadásával módosíthatod. Ha regisztrált felhasználó vagy kérjük jelentkezz be az oldalra!

Egyedi talpbetétet tartalmazó megrendelés MÓDOSÍTÁSHOZ, kérjük keresd kollégáinkat MEGRENDELÉSSZÁMMAL a talpbetet.infoline@batz.hu címen!

Bankkártyás vagy azonnali átutalásos (SimplePay) fizetés esetén csak a számlázási adatok és a házhozszállítási cím (GLS házhozszállítás esetén) módosítására van lehetőséged (futárcéget, csomagpontot vagy automatát NEM tudsz módosítani), törlési igényed kérjük jelezd MEGRENDELÉSSZÁMMAL az aruhaz@batz.hu címen kollégáinknak!

Utánvételes és halasztott átutalásos megrendelésnél lehetőséged van a számlázási adatok, a szállítási adatok, a szállítási mód (futárcég), a fizetési mód és a kosár tartalmának módosítására vagy a megrendelés törlésére!