Batz Klub

Kérjük, add meg neved és e-mail-címed / telefonszámod, hogy téged is a Batz Klub* tagjai közt köszönthessünk. Amennyiben Batz klubtaggá kívánsz válni, kérjük, hogy az adatvédelmi szabályzatot olvasd el, annak rendelkezéseit fogadd el a szabályzat mellett található kocka bepipálásával, továbbá add meg vezeték- és keresztneved, email címed, és nyomd meg a „belépek a klubba” gombot. A jelentkezést jóvá kell hagynod a megadott e-mail címre küldött visszaigazoló levélben található direkt linkre vagy gombra kattintva!

* A Batz Klubtagság nem azonos a weboldalon történt regisztrációval és nem helyettesíti azt (pld. bónuszpontok gyűjtése).

Az adatok megadását valamint az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadását követően a megadott e-mail címre egy értesítést küldünk, amelyben megerősítheted klubtagságod. Amennyiben három napon belül nem erősíted meg a klubtagságodat, úgy a megadott adatokat töröljük nyilvántartásunkból.

Az adatok megadásával, az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadásával és a klubtagság megerősítésével kifejezett, önkéntes, befolyásmentes, írásbeli hozzájárulásod adod ahhoz, hogy a Batz Manufaktúra részedre értesítéseket küldjön elektronikus úton e-mail és / vagy SMS formájában: az értesítésekről bármikor módod áll leiratkozni, amellyel egyidőben a klubtagság is megszűnik. Leiratkozásra lehetőséged van minden hírlevél és SMS végén a “leiratkozhatsz” hivatkozásra kattintva, vagy az info@batz.hu címre elküldött e-mailben.