Születés- és névnapi kedvezményes kuponok (a továbbiakban KUPON) regisztrált felhasználóknak

- Születés- és névnapi kedvezményes kupon igényléséhez regisztráció szükséges. A KUPON csak a batz.hu webáruházban érvényesíthető.

- A regisztráció során vagy a regisztráció után a saját fiókba (https://batz.hu/fiokadatok) belépve lehetőséged van megadni a születésnapod, névnapod dátumát kedvezményes KUPON igénylése érdekében. Amennyiben az adatbevitel napja 10 munkanapon belülre esik bármelyik fenti dátumhoz képest, akkor a kedvezményes KUPONT csak a következő évben tudjuk elküldeni. A megadott születés- és névnapi dátumok nem módosíthatóak.

- A KUPON 15% kedvezményre jogosít minden teljes árú Batz termékünk árából, akciós és outlet (outlet ár), kollaborációs (pld. Batz X REKAVAGO, Batz X VIRAG KERENYI, Batz X HODLIK ANNA, stb.) termékekre nem érvényes.

- A KUPON felhasználáshoz be kell jelentkezni a webáruházba.

- A KUPONT a megadott dátum előtt 10 naptári nappal küldjük el e-mailben, érvényessége 30 naptári nap. A felhasználhatósági időkorlát lejárata előtt emlékeztető e-mail-t küldünk, amennyiben a KUPON még nem került felhasználásra.

- KUPON a kibocsátása előtti vásárlásokhoz nem használható fel. Utólagos érvényesítésére nincs mód. A felhasználás során "elveszett" kuponok (pld. sikertelen fizetés vagy a megrendelés törlése, illetve elállás esetén) pótlása az aruhaz@batz.hu címen kérhető.

- A lejárt, fel nem használt kuponokat véglegesen töröljük.

Üdvözlettel: a Batz csapat