BÓNUSZ (HŰSÉG)PONT RENDSZER

A hivatalos webáruházban lehetőség van bónuszpontok gyűjtésére, melyek felhasználásával kedvezőbb áron lehet Batz termékeket vásárolni. Bónuszpontokat csak a webáruházban regisztrált vásárlók gyűjthetnek.* A bónuszpontok bejelentkezés után bármikor lekérdezhetőek a FIÓKOM menüre kattintva.

Bónuszpontok szerzésére a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

– az első vásárlást követően 500 pontot adunk (a rendelés feladását követő 20. napon)
– minden egyes, 20. 000 Ft feletti vásárlás után újabb és újabb 500 pontot írunk jóvá
– a webáruház termékadatlapján közzétett vásárlói komment esetén, az ügyfélszolgálat jóváhagyása után 300 pontot írunk jóvá

Minden Batz Bónuszpont 1 forintot ér. A bónuszpontok beválthatók a webshop-ban történő vásárlások alkalmával. Az összegyűjtött bónuszpontok beváltása limitált: egy vásárlás alkalmával nem haladhatja meg a kosárérték 10%-át. A fennmaradó, összegyűjtött bónuszpontok nem vesznek el, de egy vásárlás alkalmával csak ezen feltétel mellett érvényesíthetőek. A bónuszpontokat a vásárlás feladásától számított 20. napon írjuk jóvá, amennyiben a vásárlás a megrendelő hibájából hiúsul meg (pld. átvétel megtagadása) vagy a megrendelő eláll a vásárlástól a hűségpontok nem krülnek jóváírásra.

* Az új bónuszpont rendszert 2018. május 30-án vezettük be. A pontok gyűjtése a bevezetés után indított vásárlások után lehetséges, a korábbi vásárlások után nem tudunk bónuszpontokat jóváírni. A vásárló hibájából meghiúsult (pld. átvétel megtagadása) vásárlások után járó bónuszpontokat a webáruház utólag semmissé teheti. A sikertelen fizetésből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de a tisztességes üzleti magatartás szem előtt tartásával mindent megteszünk a méltányos rendezés érdekében (utólagos jóváírás). A bónuszpont készpénzre nem váltható és nem visszautalható. A kosárérték számításánál (20.000 forintos értékhatár) a tényleges, fizetendő összeget vesszük alapul, szállítási díj nélkül. A kosárétéket az esetlegesen beváltott bónuszpontok csökkentik.

A születésnapok után érvényesíthető bónuszpontokat az adatkezelési szabályozások változása miatt kizárólag a 2018. május 25. előtt regisztráló felhasználóknak és kizárólag 2021.01.01.-ig tudtuk jóváírni. Megértésüket köszönjük!

Figyelem! A regisztráció (fiók) törlésével valamennyi kedvezmény, bónusz (hűség) pont elvész. Regisztráció törlése az info@batz.hu címre írt e-mailben kérhető. Csak azt a fiókot tudjuk törölni, amelyik a küldő e-mail címéhez köthető!

Utolsó módosítás: 2023.07.05.