Szállítási módok

Foxpost csomagautomata (ingyenes visszaküldés | utánvéttel nem kérhető)

A FOXPOST csomagautomatába rendelt termékeket 14 napon belül INGYEN visszaküldheted az átvételhez kapott eredeti kóddal, bármely szabad FOXPOST automatából. A FOXPOST automatákat az ország közel 300 településén megtalálod, többnyire bevásárlóközpontokban (vagy azok környékén), illetve a nagyobb közlekedési csomópontok közelében. A kültéri automaták non-stop elérhetőek!

Ezt a szállítási módot csak bankkártyás vagy átutalásos előrefizetéssel veheted igénybe!


A rendelés átvételi pontra érkezéséről és az átvételi kódról SMS-ben és e-mailben is kapsz értesítést. Csak akkor tudsz ingyen visszárut küldeni nekünk Foxpost automatából, ha ezt a szállítási módot választottad a rendelésnél, ezért kérjük gondosan őrizd meg az SMS-ben kapott nyitó kódot.


Visszaküldéshez: Tedd be a VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPOT a visszáru dobozába, csomagold be, menj el a legközelebbi FOXPOST AUTOMATÁHOZ, add meg az automatának a kézbesítéskor kapott átvételi kódot. Tedd be a csomagot a rekeszbe, zárd le, a többi a mi dolgunk és a FOXPOST-é!

Egyedi talpbetét roppanóhab visszaküldéshez:
Csomagold be a roppanóhabot, menj el a legközelebbi FOXPOST AUTOMATÁHOZ, add meg az automatának a kézbesítéskor kapott átvételi kódot. Tedd be a csomagot a rekeszbe, zárd le, a többi a mi dolgunk és a FOXPOST-é!


A 14. napon túli vagy csomagolás nélküli visszáru csomagokat az ügyfélszolgálat 3000 forintos utánvéttel elutasítja és visszaküldi neked!

Költségek: bruttó 990 Ft (Futárköltség)
Packeta automata / csomagpont (ingyenes visszaküldés | utánvéttel nem kérhető)

A Packeta csomagpontokra rendelt termékeket 14 napon belül ingyenesen küldheted vissza, bármely Packeta Z-Pont átvevőhelyről (tehát Z-box automatából nem!!!).

A Packeta átvevőhelyeit több mint 1500 helyszínen találhatod meg hazánkban, az egészen kis településeken és a nagyvárosokban is egyaránt. A csomagpontok javarészt kis üzletek, amelyek forgalmas helyszíneken, pl.: bevásárló központokban vagy közlekedési csomópontokban helyezkednek el. Pontos elhelyezkedésükről és nyitvatartásukról egyszerűen tájékozódhatsz a Packeta applikációban vagy weboldalukon.

A kültéri automaták non-stop elérhetőek! Csak magyarországi címre vehető igénybe!

Ezt a szállítási módot csak bankkártyás vagy átutalásos előrefizetéssel veheted igénybe!


A rendelés átvételi pontra érkezéséről és az átvételi kódról SMS-ben és e-mailben is kapsz értesítést. 

Visszaküldéshez: Tedd be a kitöltött visszaküldési űrlapot a visszáru dobozába, zárd le a dobozt, csomagold be a küldeményt, menj el a legközelebbi Packeta Z-pont  átvevőhelyre, majd add meg a csomagpont kollégájának a következő azonosító számot: „95113620”. Packeta automatából (Z-box) nem küldhető ingyenesen visszáru, kizárólag Packeta (Z-pont)  átvevőhelyről!!! A többit ránk és a Packeta-ra bízhatod.

Egyedei talpbetét roppanóhab visszaküldéshez: 
Csomagold be a roppanóhabot, menj el a legközelebbi Packeta Z-pont  átvevőhelyre, majd add meg a csomagpont kollégájának a következő azonosító számot: „95113620”. Packeta automatából (Z-box) nem küldhető vissza ingyenesen roppanóhab, kizárólag Packeta (Z-pont)  átvevőhelyről!!! A többit ránk és a Packeta-ra bízhatod.

A 14. napon túli vagy csomagolás nélküli visszáru csomagokat az ügyfélszolgálat 3000 forintos utánvéttel elutasítja!

Költségek: bruttó 1 490 Ft (Futárköltség)
GLS automata / csomagpont (utánvéttel nem kérhető)

A GLSCsomagPontokon lehetőséged van személyesen átvenni a webáruházunkban megrendelt terméket. Ezek az átvételi pontok különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), de van közöttük GLS csomagautomata is. Jelenleg Magyarországon több mint 1100 GLS CsomagPontra kérhetsz szállítást. A leggyakoribb nyitvatartási idő hétköznapokon: 10.00 - 18.00 | A csomagautomaták döntő többsége non-stop igénybe vehető. Csak magyarországi címre vehető igénybe!

Ezt a szállítási módot csak bankkártyás vagy átutalásos előrefizetéssel veheted igénybe!

A rendelés átvételi pontra érkezéséről és az átvételi kódról SMS-ben és e-mailben is kapsz értesítést. 

GLS futárszolgálat által szállított csomagokat a PACKETA Z-pontokról díjtalanul visszaküldheted, használd a 95113620 kódot a feladáskor! Packeta automatából (Z-box) nem küldhető ingyen visszáru!

Költségek: bruttó 1 690 Ft (Futárköltség)
GLS házhozszállítás (utánvéttel is kérhető)

A GLS házhozszállítással lehetőséged van otthonodba, munkahelyedre vagy a számlázási címedtől eltérő, bármely Magyarországon elérhető címhelyre kérni megrendelésed. A futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között kézbesít. Csomagod feladásáról e-mailben, a kézbesítés várható időpontjáról e-mailben és SMS-ben is kapsz értesítést. Az SMS-ben megtalálható a futár telefonszáma, aki rugalmasan fogja kezelni csomagod kézbesítését (időpont, helyszín). Utánvételes fizetési mód esetén kezelési díjat számítunk felCsak magyarországi címre vehető igénybe!

GLS futárszolgálat által szállított csomagokat a PACKETA Z-pontokról díjtalanul visszaküldheted, használd a 95113620 kódot a feladáskor! Packeta automatából (Z-box) nem küldhető ingyen visszáru!

 

Költségek: bruttó 1 890 Ft (Futárköltség)
MPL Automata / PostaPont / Postán maradó (utánvéttel nem kérhető)

Az MPL CsomagPontokon lehetőséged van személyesen átvenni a webáruházunkban megrendelt terméket. Ezek az átvételi pontok MOL kutakon és különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), de van közöttük MPL csomagautomata is. Jelenleg Magyarországon több mint 3500 GLS CsomagPontra kérhetsz szállítást. A leggyakoribb nyitvatartási idő hétköznapokon: 09.00 - 18.00 | A csomagautomaták döntő többsége non-stop igénybe vehető. Csak magyarországi címre vehető igénybe!

Ezt a szállítási módot csak bankkártyás vagy átutalásos előrefizetéssel veheted igénybe!

A rendelés átvételi pontra érkezéséről és az átvételi kódról SMS-ben és e-mailben is kapsz értesítést. 

Az MPL futárszolgálat által szállított csomagokat a PACKETA Z-pontokról díjtalanul visszaküldheted, használd a 95113620 kódot a feladáskor! Packeta automatából (Z-box) nem küldhető ingyen visszáru!

Költségek: bruttó 1 890 Ft (Futárköltség)
MPL házhozszállítás (utánvéttel is kérhető)

MPL házhozszállítással lehetőséged van otthonodba, munkahelyedre vagy a számlázási címedtől eltérő, bármely Magyarországon elérhető címhelyre kérni megrendelésed. A futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között kézbesít. Csomagod feladásáról e-mailben, a kézbesítés várható időpontjáról szintén e-mailben kapsz értesítést. A kézbesítés előtt a futár fel fog hívni. Utánvételes fizetési mód esetén kezelési díjat számítunk fel! Csak magyarországi címre vehető igénybe!

MPL futárszolgálat által szállított csomagokat a PACKETA Z-pontokról díjtalanul visszaküldheted, használd a 95113620 kódot a feladáskor! Packeta automatából (Z-box) nem küldhető ingyen visszáru!

 

Költségek: bruttó 1 990 Ft (Futárköltség)