Fizetési módok

Magyarország
Fizetés Apple Pay tárcából

Biztonságos online fizetési mód közvetlenül az Apple tárcádba mentett, ellenőrzött bankkártyáról. Ezt a fizetési módot csak a legmegbízhatóbb webáruházak használhatják, Apple hitelesítést követően. 

Bankkártyás fizetés Barionnal

Biztonságos bankkártyás fizetés (VISA, Mastercard/Maestro, G-pay, Apple-pay, American Express) bankkártya adatokkal, a Barion felületén. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik. Ennek a fizetési módnak a webáruházban nincs külön költsége!


SimplePay

Bankkártyás fizetés (VISA, Mastercard/Maestro, G-pay) bankkártya adatokkal vagy azonnali átutalás (Instant Transfer) a saját bankszámládról kártyaadatok megadása nélkül. A magyarországi webáruházakban legismertebb, biztonságos online fizetési mód. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik. Ennek a fizetési módnak a webáruházban nincs külön költsége!


Fizetés Google Pay tárcából

Biztonságos online fizetési mód közvetlenül a Google tárcádba mentett, ellenőrzött bankkártyáról. Ezt a fizetési módot csak a legmegbízhatóbb webáruházak használhatják, Google hitelesítést követően. 

Közvetlen banki átutalás

Fizetés közvetlen átutalással a bankszámládról, 72 órán belül. Kérjük a közleményben tüntesd fel a rendelési számot, ellenkező esetben kollégáink nem tudják beazonosítani befizetésed. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik. Ennek a fizetési módnak a webáruházban nincs külön költsége!

Batz Hungary Kft. - K&H Bank
Számlaszám: 10401055-50526687-71551002

Utánvét

Fizetés kézbesítéskor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával. Csomagpontos vagy Csomagautomatás szállításhoz nem kérhető.

Költségek: bruttó 600 Ft (Utánvétel díja)
Slovensko
Pay with Apple Wallet

Bezpečný online spôsob platby priamo z overenej bankovej karty uloženej vo vašej Apple Wallet. Tento spôsob platby môžu využívať iba najdôveryhodnejšie internetové obchody po overení od Apple.