Fizetési módok

Fizetés Apple Pay tárcából

 

Biztonságos online fizetési mód közvetlenül az Apple tárcádba mentett, ellenőrzött bankkártyáról. Ezt a fizetési módot csak a legmegbízhatóbb webáruházak használhatják, Apple hitelesítést követően. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik.

SimplePay


Bankkártyás fizetés (VISA, Mastercard/Maestro, G-pay) bankkártya adatokkal vagy azonnali átutalás (Instant Transfer) a saját bankszámládról kártyaadatok megadása nélkül. A magyarországi webáruházakban legismertebb, biztonságos online fizetési mód. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik. Ennek a fizetési módnak a webáruházban nincs külön költsége!

Bankkártyás fizetés Barionnal


Biztonságos bankkártyás fizetés (VISA, Mastercard/Maestro, G-pay, Apple-pay, American Express) bankkártya adatokkal, a Barion felületén. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik. Ennek a fizetési módnak a webáruházban nincs külön költsége!

Fizetés Google Pay tárcából


Biztonságos online fizetési mód közvetlenül a Google tárcádba mentett, ellenőrzött bankkártyáról. Ezt a fizetési módot csak a legmegbízhatóbb webáruházak használhatják, Google hitelesítést követően. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik.

Közvetlen banki átutalás


Fizetés közvetlen átutalással a bankszámládról, 72 órán belül. Kérjük a közleményben tüntesd fel a rendelési számot, ellenkező esetben kollégáink nem tudják beazonosítani befizetésed. A feldolgozás és szállítás a rendelés ellenértékének megérkezése után történik.

Batz Hungary Kft. - K&H Bank
Számlaszám: 10401055-50526687-71551002

Utánvét


Fizetés kézbesítéskor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával. Csomagpontos vagy Csomagautomatás szállításhoz nem kérhető.

Költségek: bruttó 800 Ft (Utánvétel díja)