Ingyenes talpfelmérésre a lenti időpontok kiválasztásával van lehetőség, melyhez minden esetben előzetes regisztráció szükséges.


A FOGLALÁSRÓL E-MAILT küldünk a megadott címre, amiben MEG KELL ERŐSÍTENI AZ IDŐPONTOT ÉS AZ ADATOKAT!

Megerősítés nélkül az időpont törlődik!!!

Kérjük, válasszon szűrőnapot!

Szűrőnap, helyszín: 

A sikeres foglalásról visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre, amelyben egy megerősítő link található. A linkre való kattintással, 24 órán belül meg kell erősíteni a kiválasztott időpontot, ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül. Egy e-mail címmel több időpont is foglalható (pl: családok esetében), de az e-mail címhez csak egy név és telefonszám megadása engedélyezett. Hasznos info: az adatok megváltoztatása esetén az összes lefoglalt időpontot, az utoljára megadott tartalommal fogja menteni a rendszer.

 

Lábunkhoz tervezett egyedi talpbetét egy igen fontos lépés az egészség felé!

A Batz országos partnerhálózatában lévő, ingyenes talpfelmérő napjainkon bárki pár perc alatt reális képet kaphat lába állapotáról. A Batz képzett szakemberei egy egyedülálló technológia és néhány hasznos kérdés segítségével, a 3D-s nyomáskép alapján felmérik az időpontra regisztrált látogatók láblenyomatát. A talpfelmérést mezítláb kell elvégezni, ezért harisnya viselése nem javasolt. Ezen felül fontos tudni, hogy a talpbetét tervezéshez szükség lesz arra a cipőre, melyben viselve lesz, ezért érdemes abban érkezni a talpfelmérésre, amibe az egyedi talpbetét készül majd. A vizsgálat minden esetben díjmentes és nem jár vásárlási kötelezettséggel. Döbbenetes szám, hogy életünk során több, mint 120.000 kilométert teszünk meg gyalog, azaz nagyjából háromszor megkerüljük a Földet. A lábunkhoz tervezett egyedi talpbetét egy igen fontos lépés az egészség felé, hiszen egy jól megválasztott cipő és benne a Batz egyedi talpbetét jelentősen megkönnyítheti a mindennapokat. Méréseink azt mutatják, hogy a magyar lakosság 90 %-ának harántsüllyedése, vagy lúdtalpa van, amivel sokan nem is foglalkoznak addig, amíg nem okoz fájdalmat, egészségügyi problémát vagy komoly elváltozást. A felmérést követően a személyre szabott egyedi talpbetét megrendelhető (ára: 26.990-től 36.990-ig) mellyel csökkenthetőek vagy megszüntethetőek az alábbi panaszok: