Batz Hírek

Batz Hírek
Egyedi talpbetét - tapasztalatok
2017.04.17
10:54
Tukan

Az emberiség fejlődésének - a médiumok és egyéb csatornák befolyása előtti időkben - egyik alappillére volt a személyes tapasztalat, amely révén akár egy időben többen is egymástól több ezer kilométerre, ugyanazokra a következtetésekre jutottunk dogmák nélkül. Például nem nyúlunk a forró vízbe, a tűzbe, mert éget és utána fáj, ugyanez a helyzet a jeges vízzel, két fadarabbal - megfelelő technikát alkalmazva - tüzet tudunk gyújtani pld. a ragadozók távoltartásához, ugyanez a tűz alkalmas az elejtett vad ehetővé és ízletesebbé varázslásához. Napestig sorolhatnánk ezeket. A XIX. század második és a XX. század első felében, elsősorban az Egyesült Államokban elindult egy olyan káros folyamat, melynek eredményeként bizonyos megmondóemberek elkezdték erősen befolyásolni az emberek véleményét számos, számtalan kérdésben mintegy elfeledtetvén velük elődeik tapasztalásait. egyedi talpbetét

Az egyik ilyen kiemelt terület az egészségügy. Soha nem látott mennyiségű vegyszert (ők gyógyszernek hívják) kezdtek el alkalmazni a TÜNETEK csökkentésére, háttérbe szorítva az ősi tapasztalatokon nyugvó orvoslást, nyilvánvalóan anyagi haszonszerzés végett. Végül is kinek volt az jó, hogy a beteghez elhívták a javasasszonyt, a füves embert, csontkovácsot vagy a piócást, aki egyszeri-kétszeri kezeléssel megoldotta a gondokat!? Nos a betegen kívül senkinek. Komplett iparágat hoztak létre - a legjövedelmezőbb üzletet -, hogy tünetmentes, de nem gyógyult emberek életük végéig "adót" fizessenek gyógyszervásárlás formájában. Ebben nyilván a bel"gyógy"ász orvosok járnak élen és bár a baleseti sebészet valamint az ortopéd sebészet is hihetetlen fejlődésen ment át az elmúlt 30 évben, ezeket a műtéti eljárásokat sajnos mesterségesen méregdrágán tartják. Arról már nem is beszélve, hogy ugyanezen gyógyítók nagyon jelentős százalékban ördögtől eredő sarlatánoknak tartják az egyébként igen hatásosan működő kiropraktorokat, csontkovácsokat, akik nem egy esetben az ősi keleti orvoslást segítségül hívva, akupunktúrával illetve akupresszúrával, netán köpölyözéssel kiegészített kezeléseiken nagy százalékban érnek el gyógyulást, legyen szó akár a lábfej, akár a derék, akár a sarok, akár csontozatunk, izomzatunk bármely részének fájdalmáról.

S hogy miért is írtuk le mindezt? Szeretnénk, hogy aki például derékfájdalommal, lábfeji fájdalommal, sarokfájdalommal, netán bokasüllyedéssel vagy lúdtalppal él, találja és tapasztalja meg azt a hosszútávú megoldást, amit az általunk forgalmazott számítógépes talpvizsgálat alapján készült egyedi talpbetét nyújthat. Előre szólunk azonban, önmagában a Batz talpbetét "csak" arra nyújthat garanciát, hogy a talp boltozatát helyreállítsa és szinten tartsa, illetve komoly segítséget nyújthat a tartáshibákból eredő fájdalmak megszüntetéséhez. Ezt a "csak"-ot persze úgy kell érteni, hogy enélkül rettentően nehéz komoly eredményt elérni például a - leginkább hát-, váll- és derékfájdalmat okozó - tartásproblémák kiküszöbölésében. Stílszerű példával élve a toronyházak alapjait is mikronnyi pontossággal szintezik be, anélkül roppant nehezen állna stabilan helyén az épület. Műtét, gyógyszerezés helyett válasszuk mindenképp a megelőzést, illetve adjuk meg a tiszteletet és megbecsülést a lábunknak. Meg fogja háláni minden nap. Tiszteljük őseink tapasztalását - ami nem jelenti, hogy ne haladjunk a korral - és gondoljunk a Shaolin papok papucsaira, amelyek ugyanazon elven "működnek" mint a számítógépes talpvizsgálat után készült egyedi talpbetét - némi akupresszúrás felhanggal -, csak ők ezt a XVI. és XVII. században fejlesztették ki a tapasztalásaik alapján, elsősorban a statikus terhelés kiküszöbölésére, elég jelentős sikerrel.

Batz egyedi talpbetét
 
Hasznosnak találta cikkünket?