Termékcsere

2021.05.21-én 00.00-tól érvényes rendelkezéseink csere és elállás esetére:

Amennyiben a megrendelt termék nem nyeri el tetszését vagy nem megfelelő méretű, termék átvételét követő naptól számított 14 naptári napon belül lehetősége van méret/fazon cserére, elállásra (pénzvisszafizetésre).

(Lássunk egy példát: Ha a terméket a futárcég egy csütörtöki napon szállítja ki Önnek, a 14 napos határidő a pénteki napon kezdődik. Természetesen a 14 napos határidő alatt bármikor elállhat a szerződéstől vagy cserélheti a terméket.)

Csere:

A termék cseréje esetén kérjük saját költségén (utánvételes csomagot nem tudunk átvenni) küldje vissza a lábbelit az átvételt követő naptól számított 14 naptári napon belül a Batz Hungary Kft. 2013 Pomáz, Tölgyes Kálmán utca 9. címre, a kitöltött VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPPAL (INNEN tölthető le!) és egy számlamásolattal együtt. Kérjük fokozottan figyeljen az adatok helyességére, főleg a bankszámla adatokra, ha olcsóbb csereterméket választ. Ezekben az esetekben a vételár különbözetét a vásárló által megadott bankszámlára utalják kollégáink, a helytelenül megadott bankszámlaszámból eredő károkért a kizárólagos felelősség a vásárlót terheli.

Kollégáink a csomag átvételét követő legfeljebb 15 napon belül feladják Önnek a megjelölt csereterméket. Amennyiben a webáruház kínálatában nem elérhető a kívánt cseretermék, úgy a megrendeléshez használt elérhetőségek valamelyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Az első cseretermék szállítási díja a Batz Hungary Kft.-t (továbbiakban kereskedő) terheli. Minden további, a cseretermékhez kötődő újabb csere esetében az összes szállítási díj a vásárlót terheli (a visszaküldés és az újraküldés díja egyaránt).

CSAK SZOBÁBAN PRÓBÁLT, ÚJ TERMÉKET CSERÉLÜNK, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN! Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, a cserét megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve)!

A csere során felmerülő értékkülönbözetet a kereskedő a vásárlónak banki átutalás útján köteles megfizetni, a vásárló a kereskedőnek a futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudja megfizetni.

Személyes ügyintézésre nincs lehetőség.

Elállás:

Kérjük, a terméket saját költségén küldje vissza (utánvételes csomagot nem tudunk átvenni) az átvételt követő naptól számított 14 naptári napon belül a Batz Hungary Kft. 2013 Pomáz, Tölgyes Kálmán utca 9. címre, a pontosan kitöltött VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAPPAL (INNEN tölthető le!) és egy számlamásolattal együtt, pontos bankszámlaszámot megjelölve, ahova kollégáink a vételárat visszautalhatják. CSAK SZOBÁBAN PRÓBÁLT, ÚJ TERMÉKET VESZÜNK VISSZA, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN! Amennyiben a terméken a viselés legkisebb nyoma is látszik, az elállás jogát megtagadhatjuk (a minőségi reklamációs eseteket kivéve)!

Kollégáink a csomag átvételét követő legfeljebb 15 napon belül (általában pár nap alatt) elutalják Önnek a vételárat.

Kérjük fokozottan figyeljen az adatok helyességére, a helytelenül megadott bankszámlaszámból eredő károkért a kizárólagos felelősség a vásárlót terheli.

Személyes ügyintézésre nincs lehetőség.

Kelt: Pomáz, 2021. május 20. 12.10.