ropanóhabos mintavétel

A talpfelmérő módszerek, eljárások taglalása során esett már szó a talán legpontosabb talplenyomatot adó roppanóhabos mintavétel előnyeiről. A Batz egyedi talpbetét rendszerének gyors elterjedése és a felmérőpontok számának robbanásszerű növekedése, valamint a számos üzletet sújtó helyszűke elengedhetetlenné tette a saját roppanóhabos méretvételi pontok csatasorba állítását, a lúdtalp, a bokasüllyedés, a kalapácsujj, a bütyök, a harántsüllyedés, a sarok– és térdfájdalom, a sarkantyú vagy épp a derékfájdalom elleni harcban. A számítógépes talpfelmérő pontok mellett, a roppanóhabos méretvételi helyszíneket is könnyen – külön megjelölve – megtalálhatják az érdeklődők weboldalunkon akár a térképes keresőben, akár közigazgatási egységenként listázva.

roppanóhabos mintavétel

A Batz Manufaktúra az egyedi talpbetétrendszer kiépítésénél messzemenőkig figyelembe vette a kezelő személyzet hozzáértését, ezért elsősorban gyógyászati segédeszköz szaküzletekben, bioboltokban, herba- és gyógynövény szakboltokban, orvosi rendelőkben, illetve gyógypedikűrös, gyógymasszőr, gyógytornász stúdiókban állítottuk fel méretvételi pontjainkat. Számos alkalommal találkozunk azzal a problémával, hogy bár mind az üzlet elhelyezkedése, mind a személyzet szakképzettsége, mind az adott bolt tevékenységi köre, egyaránt indokolttá tenné az állandó felmérőpont felállítását, nemes egyszerűséggel, hely hiányában nem megvalósítható, mert a számítógépes talpfelmérő platform nem fér el az üzletben. A roppanóhabos mintavétel messze legnagyobb előnye a 3D szkenner segítségével digitalizált pontos talplenyomat mellett, a Totem igen minimális (55X55 centiméter) helyszükséglete, márpedig hely szűkével szinte minden üzlet bajlódik.

A már meglévő roppanóhabos felmérőpontok mellett továbbiak felállítását is tervezzük, a részletekről az érdeklődők a talpbetet.infoline@batz.hu e-mail címen kaphatnak kimerítő felvilágosítást, a méretvétel helyes módjáról pedig a youtube-on találhatnak video-s anyagot.

A Batz Manufaktúra célja, hogy minél több településre eljuttassuk a Batz egyedi talpbetét gyártásához elengedhetetlen mintavétel lehetőségét, ennek legegyszerűbb, leghigiénikusabb és legkisebb helyigényű talpfelmérő módszere a roppanóhabos mintavételi eljárás, amellyel sokkal több felhasználó számára válik könnyen elérhetővé a Batz egyedi talpbetétje. Magáról az egyedi talpbetétről ITT, a teljes munkafolyamatról ITT, a tapasztalatokról ITT olvashatnak bővebben.

Roppanóhabos mintavétel információ: talpbetet.infoline@batz.hu
roppanóhabos mintavétel