Batz Hírek

Batz Hírek
A Batz és Vágó Réka bemutatja: Batz X REKAVAGO papucskollekció
A Batz és Vágó Réka bemutatja: Batz X REKAVAGO papucskollekció
2022.04.19
10:04
Balázs Gergely

Premier: Batz X REKAVAGO papucskollekció - Bemutatkoznak a cukorkaszínű csodák

batz | vágó réka | batz x rekavago | rekavago papucs | rekavago papucskollekció

Mi történik, ha összeáll egy több mint 20 éves kényelmi lábbeli márka, és egy fiatalos modelleket tervező kortárs designer? Megszületik egy különleges és egyedülálló papucskollekció, melynek minden egyes darabja az életörömről szól. Egy régi álom vált valóra: a Batz kényelmi lábbelik és női papucsok mellett már designer modellekkel is büszkélkedhetünk, melyek egytől-egyig jól hordható, stílusos divatdarabok, és minden korosztály megtalálhatja köztük a kedvencét.

Vágó Réka cipőtervező művész a tőle megszokott kecses vonalvezetésű, nőies, sikkes lábbelik stílusát vitte tovább, és fantasztikus papucskollekciót tervezett, mely két friss, könnyű modellre épül. A Batz X REKAVAGO modellek meleg nyári viseletekhez, vagy akár a hűvösebb otthoni kényelembe egyaránt passzolnak. A papucsok izgalmas felsőrésze magas minőségű bőrből készült, és jellegzetes, parafára emlékeztető, natúr hatású, könnyű, rugalmas Batz talpakat kaptak.

A különböző színvariációkban elérhető két alapfazon egyike a csavart felsőrészű modell, a Pretty Day, mely igazi trendszínekben jelentkezik és sokféle viselettel kombinálható. Ez a nyitottabb, édesen merész, cukorkaszínekben tündöklő, játékos fazon elsősorban azoknak szól, akik szívesebben láttatnak többet a lábukból.

A másik, a Batz évek óta egyik legsikeresebb lapostalpú, kétpántos csatos Zenna papucsának egy REKAVAGO-sított kényelmi papucsa, a Cosy Step, mely nagyobb felületet takar, így bárkinek ideális viselet lehet. Ebbe a darabba a tervező szó szerint divatcsavart vitt: megálmodott rá egy japán stílust idéző izgalmas csomót. A Cosy Step a laza, ugyanakkor szofisztikált urbánus stílust képviseli.

A Pretty Day papucsok hat különböző színben – pink, arany-fehér, menta, sárga, rózsagold-nude, ezüst-taupe – hódítanak, míg a Cosy Step modellek ezeken felül még három árnyalatban – ezüst, taupe, kék – lépkednek a könnyed nyárba.  A Batz alapértékei – minőség, tartósság, megbízhatóság – most újszerű, menő vonásokkal egészülnek ki, és az új kollekció egy igazi csemege a márka kínálatában.

Batz X REKAVAGO kollekció: színes komfort, egész nyáron.

Hasznosnak találta cikkünket?