Batz Hírek

Batz Hírek
Honnan lehet tudni, hogy szükségem van-e egyedi talpbetétre?
Honnan lehet tudni, hogy szükségem van-e egyedi talpbetétre?
2022.09.05
15:36
Balázs Gergely

Sokakban joggal merül fel a kérdés: szükségem van-e egyedi talpbetétre? Országszerte elérhető talpfelmérő pontjaink bármelyikén érdeklődhetsz, ahol képzett kollégáink az egyedi talpfelmérést is elvégzik (érdemes telefonon időpontot egyeztetni), és - számos más tisztázandó mellett - a fenti kérdésre is választ kaphatsz. Partnereink listáját ITT TALÁLOD, elérhetőségeikkel együtt.

A Batz Kioszk készülékre ráállva 5 mp alatt elvégezzük a talpfelmérést és a képet rögtön megmutatjuk neked, ugyanis a 3D-s nyomásképről sok minden kiolvasható. Ezen pontosan látjuk a lesüllyedt pontokat, hogy a terhelés hogy oszlik el a talpadon, valamint készül egy fotó is a bokáid állásáról és az előlábról, ami jól látható képet ad, ha a lábad kifele vagy befele dől. Így könnyen látszik az előlábon kialakult esetleges elváltozás is. Döbbenetes szám, hogy életünk során több, mint 120.000 kilométert teszünk meg gyalog, azaz nagyjából háromszor megkerüljük a Földet. A talpfelmérés remek lehetőség arra, hogy választ kapj rá, hogy lábad a mögötted lévő évek és megtett kilométerek után milyen mértékű anatómiai alátámasztást igényel, ami természetesen egészségedre, tartásodra, fizikumodra hosszú távon pozitív hatást gyakorol.

Megelőzés jelleggel is érdemes Batz egyedi talpbetétet készíttetni, hogy megakadályozhasd és lelassíthasd a talp-és tartásbeli problémák kialakulását. A Batz egyedi talpbetét mára kb. 70 ezer elégedett vásárlónak könnyíti meg a hétköznapjait és oldja meg a hát-, derék- és egyéb fájdalommal járó gondjait.

Ha szeretnél bejelentkezni a Batz ingyenes talpfelmérő napjaira, itt megteheted:

Várunk szeretettel, gyere, találkozzunk!

Ui.: Hasznos tudnivaló, hogy a talpfelmérés mezítláb készül, illetve érdemes a talpfelmérésre azt a cipőt magaddal hozni, amiben a talpbetétet hordani szeretnéd. # szükségem van-e egyedi talpbetétre | számítógépes talpfelmérés | ingyenes talpfelmérés | egyedi talpbetét | lúdtalpbetét
Hasznosnak találta cikkünket?