Batz Hírek

Batz Hírek
Őszi stílustippek
Őszi stílustippek
2021.09.28
12:51
Balázs Gergely

Nagy váltás a nyári szandálok után őszi lábbelikbe bújni, és ahogy idén is, egyik napról a másikra. Szerencsére vannak amolyan „joker” darabok, olyan cipők, melyek megoldják a gondot, és tökéletes darabjai lehetnek bármilyen korú és stílusú nő gardróbjának.

Az őszi szezonra három ilyen telitalálat is van a Batz kollekciójában: az Orlando sorozat klassz és gazdag színekben. A mustársárga, a konyakbarna és a fekete mindig nyerő, ezen felül kimondottan őszi árnyalatokról van szó. A sneaker fazon pedig jó ideje alapdarab, vagyis mindenhez megy.

Mi passzol 2021-ben ezekhez a sportcipőkhöz?

A barna cipőhöz idén nagyon megy a tyúklábminta, az Eszterházy kockák, vagy bármilyen, színben illő aprókockás minta. Blézerben, zakóban vagy kabátban is mehet a mintás verzió, de egy egyszínű ballonkabáttal is tökéletes lesz a végeredmény. Egy klasszikus és letisztult tipp: fehér ing, sötétkék farmer, és egy barna kabát, pulóver, valamint egy hasonló színű táska – szerintünk garantáltan csillagos ötös stílusból!

De a kockás nadrág és egyszínű felső is szuperül működik. Bátrabbak kombinálhatják a barna cipőt piros pulóverrel, vagy piros kiegészítőkkel. Egy ilyen élénk színű sál vagy táska nagyon egyedivé teszi az egyébként konszolidált lábbelit.

Gazdag őszi árnyalat, és garantált siker a mustársárga. Optimista, lendületes, energikus, boldog: ezek az asszociációk kapcsolódnak hozzá.

 

Feldobja a szürke hétköznapokat, mindig egy kis vidámságot csempész bármilyen összeállításba. Jól mutat egy tetőtől-talpig fekete szettel is, de mi a sárgához közel álló, hasonló árnyalatokkal próbálkoztunk. Mustársárga felső, blúz vagy kardigán remekül rímel a sárga lábbelivel, ezt pedig könnyen feldobja egy mintás táska. Mi ezt a cipőt felvennénk apró virágmintás, könnyed ruhával is, hiszen az elmúlt években teljesen megszokottá vált a sneaker cipő+romantikus ruha összeállítás. Vastag, puha kötöttek illenek hozzá.

A fekete cipő tényleg alapdarab, konzervatív és divatot követő nőknél is. Ez az a cipő, amiről minden fellengzősség nélkül elmondhatjuk: nem hiányozhat egy gardróbból sem. Elsőre furán hangzik, de igaz (a fotó is bizonyítja): fekete ruhadarabokkal kombinálva sem lesz szomorkás vagy gyászos az összhatás, sőt! Inkább nagyon is mai, fiatalos és menő a fekete szűk nadrág, fekete steppelt dzseki, hátizsák elegyével.

 

A csíkos felső persze oldja a sok feketét, de anélkül sem lenne rossz a végeredmény. A fekete cipőben az is jó, hogy minden megy hozzá, tehát itt szintén képbe kerülhetnek virágmintás ruhák, vagy egyszínű kötött ruhák is. Blúzzal, élre vasalt nadrággal megvalósul a munkahelyi elegancia is, de ez tényleg az a lábbeli, amihez szó szerint mindent fel lehet venni. Ön mit fog?

Hasznosnak találta cikkünket?