Batz Hírek

Batz Hírek
Női papucs - Batz komfort a mindennapokra
Női papucs - Batz komfort a mindennapokra
2018.05.19
19:55
Balázs Gergely
női papucs

Női papucs kollekció. Divatos szandáljainkklasszikus klumpáink áttekintése után vessünk egy pillantást a Batz Manufaktúra termékválasztékának gerincét adó komfort női papucs kollekcióra. Bátran kimondhatjuk, hogy szinte nincs az országban olyan kórház, óvoda, bölcsőde, menza, ahol legalább egy dolgozó lábán ne lenne látható Batz női papucs. Büfések, felszolgálók, szakácsok körében is rendkívül népszerűek. Márpedig a fent említett munkahelyeken dolgozók azok, akik igazán meg tudják becsülni egy lábbeli kényelmét, hisz gyakorlatilag reggeltől estig talpon vannak. Az ő kiemelt igényeiknek is megfelelő lábbelik gyártása csak elsőre tűnik egyszerű feladatnak, hosszú évek tapasztalata, fejlesztő és gyártó részlegünk óriási rutinja nélkül szinte kivitelezhetetlen. Valamennyi modell anatómiai kialakítású lábággyal és talpszerkezettel készült (van közöttük cserélhető sőt géltechnológiás, illetve ötzónás talpbetéttel gyártott modell), kevés kivétellel tépőzáras vagy csatos pántok gondoskodnak arról, hogy szélesebb és keskenyebb lábfejre, alacsonyabb vagy magasabb rüsztre egyaránt kiválóan simuljon a papucsok felsőrésze. Természetesen a mindennapos otthoni használatra is bátran ajánljuk, rengeteg háziasszony is megtapasztalhatta a Batz női papucs nyújtotta kényeztetést. Nézzük hát a legnépszerűbb komfort papucsainkat a teljesség igénye nélkül. A termék nevére kattintva részletes leírást találhat vagy akár meg is rendelheti. A cikk végén található galériából szintén elég a képre kattintani.

Batz Viki, Rea, Eszter, FC06, Mariann, Manna, Lia, Hilda, a zselés különítmény. Közös jellemzőjük a géltechnológiás lábágy, mely kiemelt kényelmet biztosít használójának, a felsőrészek sokszínűségéből bárki könnyen választhat magának tetsző fazont.

Batz Gaudi, Garda, Tessa, Tamara, Kriszti, Bori, Emilia, Tünde, Torino, az új generáció. Tervezésüknél elsődleges szempont a habkönnyű és fiatalos kivitel volt, a vásárlói visszajelzések alapján átütő sikerrel. Gazdag szín- és fazonkavalkádból rendelheti meg bárki a kiszemelt darabot.

Batz Helen, Borka, Imola, Hédi, Evelin, Eni az ésszerű luxuskategória. Közös vonás a cserélhető talpbetét, a visszafogott, ugyanakkor divatos formák, a széles spektrumban állítható pántok, így a különböző lábfejformákra tökéletesen idomulnak. Cseretalpbetét rendelhető hozzájuk

Batz Frida, az ötzónás. Igazi fiatalos, sportos fazon, ötzónás, cserélhető talpbetéttel, két darab állítható, tépőzáras pánttal, pehelykönnyű kivitelben. A speciális lábágy öt darab beépített moduljával folyamatosan masszírozza a talp izmait, boltozatait. Nagyon kényelmes viselet a mindennapokra!

Batz 3BCS: Az egészségügyi dolgozók egyik nagy kedvence. Párnázott talpszerkezettel és nanosilver talpbéléssel gyártottuk, valamint három darab csatos pánttal, mely tág intervallumban állítható. Igazi Batz női papucs alapmodell.

A cserélhető talpbetétes Batz komfort papucsok egyedi talpbetét fogadására is alkalmasak. Valamennyi elérhető a Batz webáruházban, kellemes böngészést kívánunk, viseljék egészséggel megrendelt lábbelijeiket!

Egyedi talpbetét iránti igénye esetén, kérjük, a https://egyeditalpbetet.batz.hu/hol-talalom/ oldal tetején, középen a település neve utáni beviteli mezőbe szíveskedjen beírni melyik településhez közel keres Batz egyedi talpfelmérő pontot egyedi talpbetét készítéséhez, az alatta lévő sorban az X km-en belül mezőben található legördülő menüből kérjük válassza ki hány kilométeren belül keres Batz mérőpontot, majd nyomja meg az “üzlet keresése” gombot. A találatokat a térképen vagy a képernyő jobb oldalán legörgethető fekete mezőben találja, a felmérőpontok megyék szerinti listájához pedig kérjük kattintson a https://egyeditalpbetet.batz.hu/felmeropontok-megyek-szerint/ oldalra. A talpfelmérés minden esetben ingyenes, előzetes bejelentkezés nem szükséges, de célszerű a felmérőponttal egyeztetni. Az eredmény ismeretében Ön dönt arról, rendel-e magának egyedi talpbetétet. Az árakról szintén a felmérőpontok tudnak felvilágosítást adni. A felmérőpontokon az ajánlott és megfelelő lábbeliket is megrendelheti. A termékekről az https://egyeditalpbetet.batz.hu/egyedi-talpbetet-tipusok/ oldalon tájékozódhat. Kellemes napot!
Hasznosnak találta cikkünket?