Batz Hírek

Batz Hírek
Neked szívügyed az egészséged?
Neked szívügyed az egészséged?
2022.09.16
12:30
Balázs Gergely

Számos tanulmány igazolja, hogy azok, akik minden nap végeznek valamiféle testmozgást, általában hosszabb ideig élnek. Az egészségmegőrzés érdekében muszáj megtalálnunk az egyensúlyt a rohanós hétköznapokban, hiszen mindez testi-lelki harmóniánk alapja. A megfelelő étrend mellett a másik leghatékonyabb módja az egészségmegőrzésnek, ha minél több időt töltünk a friss levegőn. A futás nem mindenki kedvence, de egy kis séta nagyon jó alternatíva lehet. Ugye megdöbbentően hangzik, hogy életünk során több, mint 120 000 km-t teszünk meg gyalog? Azaz nagyjából háromszor megkerüljük a Földet.

Ahogy a bölcs Hippokratész mondta: „A séta az ember legjobb gyógyszere.” Napi 15-20 perc gyaloglás már serkenti a vérkeringést, javítja a vérnyomást, segít megelőzni a cukorbetegséget és csökkenti a koleszterinszintet - ami jelentősen hozzájárul a szív egészségéhez. Az emberi test csodái közül az egyik legkülönlegesebb a szív, ami szervezetünk motorja, mindig dolgozik, sosem áll meg ezért nem kérdés, hogy neki is jár a törődés!A 2022. szeptember 25-én megrendezésre kerülő ‘Szívünk Napja’ rendezvény is erre hívja fel a figyelmet: a szív egészsége, a hosszú élet titka.

A World Heart Federation kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre rendezik meg ezt a népszerű eseményt.

Velünk is találkozhattok! A Batz - a kényelmi lábbelik specialistájaként, mint az egészséges láb szakértője támogatja az eseményt. Aki ezen a rendezvényen besétál hozzánk, és rááll a Batz saját fejlesztésű talpfelmérő állomására, kollégáink segítségével informálódhat és saját szemmel is meggyőződhet talpa állapotáról. Sétálás, sportolás, kirándulás közben támogatjuk szívünk egészségét, de kiemelten fontos, hogy lábfejünk 26 pici csontja ideális pozícióban legyen.

A megfelelő alátámasztással biztosítjuk a helyes testtartást és növeljük a komfortérzetet. A lábunkhoz tervezett egyedi talpbetét, fontos lépés az egészség felé, hiszen segíthet megakadályozni és lelassítani a talpi süllyedések kialakulását és egyéb mozgásszervi problémákat, mint a hát, derék vagy csípő fájdalom.

Frissülj fel nálunk egy talpfelméréssel! Ugorj be hozzánk, ha időd engedi 2022. szeptember 25-én vasárnap, 10-18 óra között bármikor, a Millenáris park D épületébe, ahol szeretettel várnak a Batz képzett szakemberei.

Batz egyedi talpbetét. Nekünk szívügyünk a lábügyed!

Hasznosnak találta cikkünket?