Batz Hírek

Batz Hírek
Bemutatkoznak a Batz X REKAVAGO kollekció legújabb kincsei
Bemutatkoznak a Batz X REKAVAGO kollekció legújabb kincsei
2022.07.27
11:06
Balázs Gergely

Túlzás és nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy az idei év egyik legizgalmasabb divat-együttműködése a Batz X REKAVAGO kollekció megszületése volt. Két hazai márka állt össze, és tette bele tudása legjavát a 14 elképesztő designer papucsba. A Batz X REKAVAGO dizájnerpapucs kollekció két friss, könnyű modellre épül. A Pretty Day és Cosy Step fantázianévre hallgató, édesen merész cukorkaszínekben tündöklő papucsok osztatlan sikert arattak, és a folytatás nem váratott magára sokáig.

A papucsok mellé különleges meglepetésként kiegészítők érkeztek, úgyhogy nem is húzzuk tovább az időt: bemutatkozik a Batz X REKAVAGO kollekció 5 legújabb darabja!

A valódi bőrből készült, varázslatos színű Batz X REKAVAGO övek újabb szinte emelik a kifinomult stílust, ezáltal tökélyre fejlesztve a „színes kényelem” koncepcióját.

A kétféle fazonban készült designer övek nemcsak a designer papucskollekció tökéletes kiegészítői, hanem önmagukban is megkoronázzák a megjelenésedet.

Ahogy a tervező, Vágó Réka mondja: „Ezek az övek a szezon jolly joker kiegészítői.

Mindegy, hogy munkahelyi irodai viseletről beszélünk, vagy a most divatos nagy oversize ruhákról, ezek a masnis övek feldobják, kiegészítik és formázzák ezeket.

Az élénkebb színűek kifejezetten nyári színek, míg a fehér és a metál színű övek egész évben mutatósak és jó kiegészítői a ruhatárnak.

Az új kiegészítők egy kapszula gardróbot is feldobnak, tehát egy alap ruhatár „must have”, jolly jokerei lehetnek. Sokszor sok mindennel fel lehet venni, minőségi, időtálló darab. A régi ruhákat is feldobja.”

Kell ennél több? Élvezd a kényelmes és színpompás nyarat, hordj hazait, és fejezd ki öltözködéseddel is bátran az egyéniséged! Keresd a Batz X REKAVAGO kollekció valódi bőrből készült öveit a webáruházban! Holiday övek pink és fehér, Charming övek arany, ezüst és rosegold színekben, 3 különböző méretben várnak rád! Melyiket érzed leginkább hozzád valónak?

A képekre kattintva a termékoldalra jutsz, ahol azonnal és nagyon egyszerűen meg is rendelheted akár magadnak, akár ajándékba!

Valamennyi öv 9.990 forintos áron kapható, rövid (1-3 napos) határidővel vállaljuk a szállítást akár GLS csomagpontra is!!

Hasznosnak találta cikkünket?