Batz Hírek

Batz Hírek
Batz Nyereményjáték 2022. Nyár
Batz Nyereményjáték 2022. Nyár
2022.09.12
14:07
Balázs Gergely
Véget ért a Batz nyári nyereményjátéka, köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek benne!

Június, július és augusztus folyamán olyan képeket vártunk tőletek, melyeken Batz papucsban vagy cipőben vagytok lefotózva, akár nyaralás közben, akár egy sima hétköznap. Játékunk az Instagramon zajlott, és szívből örülünk, hogy ilyen sok klassz fotót kaptunk tőletek.

A nyeremény pedig – a nyárhoz és az utazáshoz kapcsolódóan – egy aranyszínű March bőrönd, hozzá tökéletesen passzoló, csillogó Zahara papuccsal.

Játszani 2022. augusztus 20-án éjfélig lehetett, ekkor zárult a játék. A sorsolásra augusztus 24-én szerdán került sor – láthattátok az Instagram-on is – a szerencsés nyertes Fehér-Veszteg Kata lett, Bajáról.

Ezúton is gratulálunk!

Katával még biztosan fogtok találkozni csatornáinkon, mert szeretnénk, ha mesélne nekünk a Batz termékekkel kapcsolatos tapasztalatairól, és persze arra is nagyon kíváncsiak vagyunk, merre visz útja legközelebb nyereményeivel, a gyönyörű bőrönddel és arany Zahara papuccsal.

Örülünk, hogy ilyen sokan játszottatok, maradjatok velünk, és kövessétek Facebook, valamint Instagram oldalunkat. Nézd meg te is az idei nyári képeket, amiken Batz papucsban vagytok!

Hasznosnak találta cikkünket?