Batz Hírek

Batz Hírek
Batz Nizza - fesztivál üzemmódban
Batz Nizza - fesztivál üzemmódban
2022.09.01
11:56
Balázs Gergely

Mi lehet jobb ajánlólevél egy termékhez - ez esetben egy cipőhöz és a hozzá készült egyedi talpbetéthez -, mint egy személyes beszámoló arról, hogy milyen volt viselni? Phaedra tesztelte nekünk egyik kedvencét, a Nizza sneaker-t kifejezetten ehhez a Batz modellhez készült egyedi talpbetéttel. Jöjjön a fesztivál élménnyel egybekötött beszámoló, Phaedra sorai, íme:

Nem is kérdés, hogy egy fesztiválra mindenki a legkényelmesebb cipőjét választja, a hölgyek esetében nyilván alap, hogy eleve ehhez kerül kiválasztásra a ruha és a teljes party szett, mindenféle kiegészítővel együtt. Ha voltál már fesztiválon, pontosan tudod, hogy leülni szinte lehetetlen és ez a program semmiképp sem az ücsörgésről, hanem leginkább a koncerteken való tombolásról vagy a helyszínek közötti ingázásról szól. Talán a fesztiválok népszerűsége pontosan a stressz levezetésében rejlik és ehhez nagy szükségünk van a legkényelmesebb lábbelinkre. Mi arra gondoltunk, hogy az idei nyár utolsó nagy kültéri eseményét elcsípve, a szegedi SZIN (mert Ifjúsági) fesztivál a Partfürdő területén, a Tisza-partján remek lehetőség arra, hogy egy csodaszép, sötét színű sneakert leteszteljünk. És hogy az élmény teljesen ki legyen maxolva, ez a tökéletes cipő egy hozzá gyártott, lábra igazított egyedi talpbetéttel lett felturbózva.

Mivel tudtam, hogy a lábat érdemes a talpbetéthez szoktatni és első alkalommal egy-két óra viselés javasolt, én sem a fesztiválon használtam legelőször a talpbetétem, hanem előtte már pár rövid sétával picit hozzászoktattam a lábam a viseléséhez. Míg a Batz Nizza pehelykönnyű modellje a megfelelő talpszerkezettel és anatómiai kialakítással a fesztivál egyik legszebb darabja volt, a belső értékeit és a kényelmi fokozat maximumát az egyedi talpbetét tette hozzá. A cipőbe tervezett talpbetét sarokpuhítást is kapott, ugyanis a talpfelmérésen kiderült, hogy erősen sarokra terhelek, ezért a tervezés során ezzel a megoldással tehermentesítették. Így még izgatottabban vártam a fesztivált! Figyelve a lábakat, cipőkben is SZIN-es volt a felhozatal és megerősítést nyert a tény, hogy a divat mindent elsöprő “ereje” dönt a kényelem felett.

A nagyon lapos talpú, semmilyen alátámasztást és rezgéscsillapítást nem nyújtó divatos torna-és utcai cipők voltak sajnos az idei fesztiválon is többségben. A világsztár Jason Derulo olyan maximalista volt, hogy több mint másfél órás koncertje és legnagyobb slágerei mindenkit felpörgettek, korosztálytól függetlenül. A társaságunkban lévő lányok vagy derékfájdalomra panaszkodtak, vagy csak már simán le szerettek volna ülni, ezalatt a Nizza mindenkit letáncolt. Ez a 0-km-es cipő olyan tökéletes alátámasztást adott a bakancslistás koncertélményhez, hogy egy életen át hálás leszek neki ezért. A tiszta bőr fedésű egyedi talpbetéten a nagy nyári melegben egy kicsit sem izzadt a lábam, és a lábfej alátámasztása is tökéletesnek bizonyult.

Hajnalban hazaérve a sok portól szinte szürkének tűnt a sötétkék bőrcipő, de nedves kendővel olyan lett, mint új korában, és meglepő módon egyetlen karcolás sem keletkezett rajta. Bizonyára Jason Derulo - táncos, énekes, dalszerző is megirigyelné ezt a modellt férfi kivitelben, hiszen a Nizzára hajazó cipőben táncolta végig közel 2 órás saját koncertjét hihetetlen energiával. A kényelmes cipő és a talpbetét a nyár utolsó fesztiválján bizonyított: este 6-tól hajnali 4-ig segített, hogy bírjam a talpalást. Köszi Nizza, köszi Batz egyedi talpbetét, ez volt az elmúlt 10 év legjobb fesztiválja!

Hasznosnak találta cikkünket?