Valentin-nap

Valentin-nap, egy sokakat megosztó ünnep. Önnek is biztosan van véleménye róla – elmondja nekünk?

Az elején nem volt könnyű, de mára már egészen megszerettük a Valentin-napot. Tény és való, hogy a piros csokoládészívek és a hatalmas, túlárazott rózsacsokrok tömkelege egy kicsit valóban erőltetett – de mindenképpen a legerősebb szimbólumai ennek a híres februári napnak.

Az angolszász ünnep eredete a XIV. századig nyúlik vissza, amikoris egy Bálint nevű püspök a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban. A Wikipédián ez olvasható: „A legenda szerint a püspök a szerelmeseket a keresztény szokások szerint megeskette egymással, köztük katonákat is, akiknek az akkori császári parancsok értelmében nem lett volna szabad házasságra lépni. A friss házaspárokat megajándékozta kertje virágaival. A hagyomány úgy tartja, hogy ezek a házasságok jó csillag alatt születtek.

Visszatérve a mindent elborító virágcsokrok, plüssállatok, szívecskés ékszerek, gyertyafényes vacsora ajánlatok világába, Ön is biztosan érezte már úgy, hogy fölösleges és értelmetlen ekkora felhajtást csinálni egy olyan ünnepből, ami nem is hazánkból származik.

Azoknak is igaza van, akik azt mondják, nem csak egyetlen napon kell nagyon szerelmesnek lenni, és kimutatni érzelmeinket, vagy megajándékozni párunkat.

Vannak, akik azt mondják, igenis jólesik tél végén, a nagy szürkeségben egy kis színes kavalkád, és a várakozás, készülődés a szerelmes, romantikus ünnepre. Szerintünk mindenkinek igaza lehet. Éppen ezért – hűen a Batz értékeihez – mi most azt mondjuk: ünnepelje meg Ön is a Valentin-napot, akár kettesben, akár egyedül! Rózsacsokor helyett mi megint inkább a kényelemre szavazunk, hiszen ennél figyelmesebb ajándékot nehezen találni. Ha párja nem gondolna erre, akkor se csüggedjen: lepje meg saját magát egy komfortos és szép lábbelivel! Csodaszép nyári szandálokat, kényelmes benti papucsokat kínálunk verhetetlen áron Valentin-nap alkalmából, sőt, 4 csodaszép Batz modellt most ingyen szállítunk házhoz Önnek!

Kattintson, és nézze meg ajánlatunkat itt: https://batz.hu/heti-akcio/