Sokakban joggal merül fel a kérdés: szükségem van-e egyedi talpbetétre? Országszerte elérhető talpfelmérő pontjaink bármelyikén érdeklődhetsz, ahol képzett kollégáink az egyedi talpfelmérést is elvégzik (érdemes telefonon időpontot egyeztetni), és – számos más tisztázandó mellett – a fenti kérdésre is választ kaphatsz. Partnereink listáját ITT TALÁLOD, elérhetőségeikkel együtt.

A Batz Kioszk készülékre ráállva 5 mp alatt elvégezzük a talpfelmérést és a képet rögtön megmutatjuk neked, ugyanis a 3D-s nyomásképről sok minden kiolvasható. Ezen pontosan látjuk a lesüllyedt pontokat, hogy a terhelés hogy oszlik el a talpadon, valamint készül egy fotó is a bokáid állásáról és az előlábról, ami jól látható képet ad, ha a lábad kifele vagy befele dől. Így könnyen látszik az előlábon kialakult esetleges elváltozás is. Döbbenetes szám, hogy életünk során több, mint 120.000 kilométert teszünk meg gyalog, azaz nagyjából háromszor megkerüljük a Földet. A talpfelmérés remek lehetőség arra, hogy választ kapj rá, hogy lábad a mögötted lévő évek és megtett kilométerek után milyen mértékű anatómiai alátámasztást igényel, ami természetesen egészségedre, tartásodra, fizikumodra hosszú távon pozitív hatást gyakorol.

szükségem van-e egyedi talpbetétre
szükségem van-e egyedi talpbetétre

Megelőzés jelleggel is érdemes Batz egyedi talpbetétet készíttetni, hogy megakadályozhasd és lelassíthasd a talp-és tartásbeli problémák kialakulását. A Batz egyedi talpbetét mára kb. 70 ezer elégedett vásárlónak könnyíti meg a hétköznapjait és oldja meg a hát-, derék- és egyéb fájdalommal járó gondjait.

Ha szeretnél bejelentkezni a Batz ingyenes talpfelmérő napjaira, itt megteheted:

BEJELENTKEZÉS SZŰRŐNAPRA
szükségem van-e egyedi talpbetétre

Ui.: Hasznos tudnivaló, hogy a talpfelmérés mezítláb készül, illetve érdemes a talpfelmérésre azt a cipőt magaddal hozni, amiben a talpbetétet hordani szeretnéd.

______________________________________________________________________________________

# szükségem van-e egyedi talpbetétre | számítógépes talpfelmérés | ingyenes talpfelmérés | egyedi talpbetét | lúdtalpbetét