rosinante, batz, kényelem

Egyik napról a másikra megérkezett az igazi ősz – hál’istennek nemcsak kiélveztük, hanem meg is örökítettük a legszebb részét az aktuális termékfotózás alkalmával. Ehhez a szigetmonostori Rosinante Fogadó biztosította a tökéletes helyszínt: meghittet, hangulatosat, tényleg különlegeset. Az már a mi saját szerencsénk volt, hogy a festői Szentendrei-sziget éppen akkor talán utoljára kedveskedett az indián nyár legszebb napjával. Bár szeptember végén jártunk jócskán, a fotózás péntekén verőfényes napsütésben és csodálatos időben volt részünk. Ezt kihasználva, a Batz őszi képeinek nagy része a Rosinante mesebeli kertjének különböző helyszínein készült, mutatunk is mindjárt párat.

Köszönjük a Rosinante Stílusos Vidéki Fogadónak, hogy élvezhettük vendégszeretetüket, és csodás helyszíneiket a rendelkezésünkre bocsátották. A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban található a mesebeli szálláshely, mely családi kikapcsolódások, esküvők, céges rendezvények tökéletes színtere az év bármely szakában. Budapesttől alig 1 órányira fekszik a szálloda, mely 22 kényelmes, egyedien berendezett szobával, családias étteremmel, mesterszakács cheffel, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja Önt is a Dunakanyarban. A részleteket és a szebbnél-szebb képeket tekintse meg itt: https://www.rosinante.hu/

rosinante, batz, kényelem
rosinante, batz, kényelem

Az elkövetkező – elég hosszú – hideg időszakban a zárt lábbelik kerülnek előtérbe, így most ezekből választottunk ki néhány jellemző Batz modellt. Amíg enyhe az ősz, addig a teraszon és a kertben is tökéletes viselet bármelyik kényelmi papucs, pihenéshez és sétákhoz egyaránt. Külön büszkeség és öröm, hogy a teljes kreatív munka minden folyamatát sikerült házon belül megoldani, még a modellkedést is a Batz kollégái vállalták. Sőt, Mokka, az egyéves, tündéri kis olasz agár is velünk tartott: ígérjük, hamarosan őt is megmutatjuk! Bordó, málnaszín, bézs, sötétkék, barna: az ősz legszebb árnyalataiból indultunk ki, és ehhez választottunk lábbelit is. Mira, Irene, FC10, Bali, FC04, Peter volt a kiindulási alap, na meg a csodaszép környezet. Farakás, poncsók, meleg pulóverek, kecses csészék, egy gyönyörű kézműves bicikli, erdei hangulat, és persze sok-sok kényelmes Batz lábbeli: így állt össze végül az őszi fotókollekció. Ízelítőül álljon itt kettő közülük. A többit is hamarosan mutatjuk Önnek, figyelje weboldalunkat, Facebook-és Instagram oldalunkat, iratkozzon fel hírlevelünkre, olvassa a folyamatosan frissülő blogot.