Nagy váltás a nyári szandálok után őszi lábbelikbe bújni, és ahogy idén is, egyik napról a másikra. Szerencsére vannak amolyan „joker” darabok, olyan cipők, melyek megoldják a gondot, és tökéletes darabjai lehetnek bármilyen korú és stílusú nő gardróbjának.

Az őszi szezonra három ilyen telitalálat is van a Batz kollekciójában: az Orlando sorozat klassz és gazdag színekben. A mustársárga, a konyakbarna és a fekete mindig nyerő, ezen felül kimondottan őszi árnyalatokról van szó. A sneaker fazon pedig jó ideje alapdarab, vagyis mindenhez megy.

Őszi stílustippek

Mi passzol 2021-ben ezekhez a sportcipőkhöz?

A barna cipőhöz idén nagyon megy a tyúklábminta, az Eszterházy kockák, vagy bármilyen, színben illő aprókockás minta. Blézerben, zakóban vagy kabátban is mehet a mintás verzió, de egy egyszínű ballonkabáttal is tökéletes lesz a végeredmény. Egy klasszikus és letisztult tipp: fehér ing, sötétkék farmer, és egy barna kabát, pulóver, valamint egy hasonló színű táska – szerintünk garantáltan csillagos ötös stílusból!

De a kockás nadrág és egyszínű felső is szuperül működik. Bátrabbak kombinálhatják a barna cipőt piros pulóverrel, vagy piros kiegészítőkkel. Egy ilyen élénk színű sál vagy táska nagyon egyedivé teszi az egyébként konszolidált lábbelit.

Gazdag őszi árnyalat, és garantált siker a mustársárga. Optimista, lendületes, energikus, boldog: ezek az asszociációk kapcsolódnak hozzá.

 

Feldobja a szürke hétköznapokat, mindig egy kis vidámságot csempész bármilyen összeállításba. Jól mutat egy tetőtől-talpig fekete szettel is, de mi a sárgához közel álló, hasonló árnyalatokkal próbálkoztunk. Mustársárga felső, blúz vagy kardigán remekül rímel a sárga lábbelivel, ezt pedig könnyen feldobja egy mintás táska. Mi ezt a cipőt felvennénk apró virágmintás, könnyed ruhával is, hiszen az elmúlt években teljesen megszokottá vált a sneaker cipő+romantikus ruha összeállítás. Vastag, puha kötöttek illenek hozzá.

Őszi stílustippek
Őszi stílustippek

A fekete cipő tényleg alapdarab, konzervatív és divatot követő nőknél is. Ez az a cipő, amiről minden fellengzősség nélkül elmondhatjuk: nem hiányozhat egy gardróbból sem. Elsőre furán hangzik, de igaz (a fotó is bizonyítja): fekete ruhadarabokkal kombinálva sem lesz szomorkás vagy gyászos az összhatás, sőt! Inkább nagyon is mai, fiatalos és menő a fekete szűk nadrág, fekete steppelt dzseki, hátizsák elegyével.

 

A csíkos felső persze oldja a sok feketét, de anélkül sem lenne rossz a végeredmény. A fekete cipőben az is jó, hogy minden megy hozzá, tehát itt szintén képbe kerülhetnek virágmintás ruhák, vagy egyszínű kötött ruhák is. Blúzzal, élre vasalt nadrággal megvalósul a munkahelyi elegancia is, de ez tényleg az a lábbeli, amihez szó szerint mindent fel lehet venni. Ön mit fog?

Batz Orlando női cipő
Batz Orlando női cipő
Batz Orlando női cipő
Batz Orlando női cipő
Batz Orlando női cipő
Batz Orlando női cipő