kényelem

Boldog új évet kívánunk, kedves Batz vásárló!

Reméljük, jól telt az ünnepi időszak, sikerült feltöltődnie, és Ön is újult energiákkal köszöntötte a 2019-es esztendőt.

Kívánunk Önnek sikerekben gazdag, boldog új évet, és azt, hogy érezze jól magát idén is!

Szerintünk a jól-lét egyik legfontosabb feltétele a kényelem és a komfort, melyre minden élethelyzetben, minden értelemben szükségünk van.

3X3 top tippünk, hogy ez az év is jól induljon, és igazán kényelmesen kezdődjön!

 

Javaslataink a kiemelt kényelem érdekében:

·         Méregtelenítsen! Nem kell túlzásba vinni, de a nagy decemberi evés-ivás után jólesik a könnyebb étrend. Igyon sok-sok folyadékot, például gyógytea formájában, kerülje a fűszeres, nehéz ételeket.

·         Aludjon annyit, amennyi jólesik! A téli időszakban testünk jobban igényli a passzív pihenést.

·         Töltse fel energiaraktárait! Ha eddig még nem tette, kezdjen el vitaminokat szedni. Igyon meg minden reggel egy nagy pohár meleg vizet, melybe citromkarikát és friss gyömbérszeleteket tesz. Immunerősítő hatással bír, és segíti az anyagcsere-folyamatokat is.

·         Hidratáljon kívül-belül. A sok folyadékfogyasztás mellett fontos, hogy a hidegben kiszáradt bőr zsírtartalmát pótoljuk. Használjon bőrtípusának megfelelő krémet, vagy natúr shea vajat.

·         Töltsön minél több időt a friss levegőn, akkor is ha nagy a hideg. Tegyen hosszú sétákat, túrázzon, szánkózzon, síeljen, korcsolyázzon. Gyönyörködjön a téli erdő szépségében.

·         Szortírozzon, és szabaduljon meg fölösleges dolgaitól az otthonában! A sosem hordott ruhák, sosem használt tárgyak nem jó energiák. Ha kikerülnek a térből, helyet kapnak az új dolgok.

·         Ne tegyen nagy lemondással járó, vagy nagy erőfeszítést igénylő újévi fogadalmakat! Haladjon kis lépésekben. Elég 1-2 apróbb változtatással kezdeni, így könnyebb kitartani a célig.

·         Élvezze az otthona melegét, és teremtsen jóleső, kellemes hangulatot karácsony után is! Puha, meleg takarók, gyertyák, örökzöld ágak, például egy eukaliptusz csokor egyszerre varázsol meghitt télies hangulatot a lakásba.

·         Ne kössön kompromisszumot, ha a saját kényelméről van szó! A legtöbb időt lábon, és alvással töltjük. Éppen emiatt fontos, hogy milyen lábbelit és milyen ágyat (vagy matracot) választunk. A komforton túl mindkettőnek egészségmegőrző szerepe is van. Tippünk tehát: kényelmes matrac és kényelmes lábbeli! Ennyi mindenkinek jár.

Ön mit tesz saját egészsége és kényelme érdekében? Ossza meg velünk itt vagy Facebook oladunkon!

kényelem