Hogyan készül a Batz egyedi talpbetét

Hogyan készül a Batz egyedi talpbetét?

A Batz egyedi talpbetét elkészültének első és talán legfontosabb lépése a méretvétel. Egyedül a Batz egyedi talpbetét esetében van mód arra, hogy Önnek egy lépést sem kelljen tennie otthonából, hogy egyedi talpbetéthez jusson. A méretvételhez szükséges roppanóhab készletet DÍJMENTESEN küldjük ki Önnek, sőt a méretvételi eszköz visszaküldéséhez is ingyen biztosítunk vásárlóink számára GLS futár rendelési lehetőséget. Az online felületünkön feltett kérdés sorra azért kérjük, hogy pontos válaszokat adjon, mert csak pontos válaszok esetén garantálható, hogy elégedett lesz a rendelt egyedi talpbetéttel.

A termék megrendelése után már másnap csengethet Önnél a futár, aki egy roppanóhab készletet szállít ki. Ez az eszköz szolgál arra, hogy az ön láb lenyomatát az egyedi talpbetéteket tervező kollégáink megismerjék. A roppanóhab szakszerű használatát a honlapunkról letölthető roppanóhab használati útmutató segítségével ismerheti meg, de akár az alábbi videó segítségével is könnyen tájékozódhat:

A roppanóhab visszaküldése után minden talpbetétet (a job és bal lábra külön) egyedileg tervezünk. A tervezés folyamata nagy szakértelmet és gyakorlatot, valamint odafigyelést igénylő munka, roppant fontos eleme a rendszernek. Tervező kollégáinkat folyamatosan képezzük és számukra a legmodernebb 3D-s tervező szoftvereket biztosítjuk. A roppanóhabos méretvétel 3D szkennelése után kapott adatok alapján határozzuk meg a talpbetét hossz-, és haránt emelését, valamint szükség esetén a bokadőlés korrekcióját és az ujjtámasz elhelyezkedését. A tervezők feladata – a testsúly, testmagasság és életkor ismeretében – a megfelelő sűrűségű és keménységű EVA alapanyag kiválasztása is.

A tervezők által létrehozott tervet egy precíziós CNC maróban – amely tizedmilliméteres pontossággal képes reprodukálni a digitális tervnek megfelelő talpbetétet – kimarjuk magát az egyedi talpbetétet a Vásárló paramétereinek megfelelő keménységű és sűrűségű rezgéselnyelő habból. Ezután a talpbetét végső formáját kollégánk – a választott cipő típusának megfelelően – csiszológéppel alakítja ki. Prémium talpbetétek esetében ezután következik az esetleges extrák (sarokékek, puhítások stb.) elkészítése, valamint a talpbetét fedőanyagának ragasztása is, melyre lézer segítségével a Vásárló által kért nevet gravírozzuk.