HETI AKCIÓ » BATZ WEBÁRUHÁZ

Heti akció: Utolsó párak, utolsó árak!
Verhetetlen ajánlat, amíg a készlet tart: kényelmi lábbelik, magassarkú és lezser szandálok, utcai papucsok, mokaszinok, balettcipők klassz színekben, minden alkalomra.

heti akció

Fresh51 konyak
7.990

MEGNÉZEM
heti akció

Gigi
7.990

MEGNÉZEM
Batz Rita női szandál

Rita bézs
8.990

MEGNÉZEM
Batz Ramona női szandál

Ramona bézs
8.990

MEGNÉZEM
Batz Babi női mokaszin

Babi fekete-mix
8.990

MEGNÉZEM
Batz Eszter női papucs

Eszter fehér
8.990

MEGNÉZEM
Batz Olga női papucs

Olga piros
8.990

MEGNÉZEM
Batz Olga női papucs

Olga fekete
8.990

MEGNÉZEM
Batz Garda női papucs

Garda piros
8.990

MEGNÉZEM
Batz Irene női papucs

Irene2 málna
8.990

MEGNÉZEM
Batz Irene női papucs

Irene2 fekete
8.990

MEGNÉZEM
Batz Terka női szandál

Terka fekete
12.990

MEGNÉZEM
Batz Ella női mokaszin

Ella mustár
14.990

MEGNÉZEM
Batz Ella női cipő

Ella fehér
14.990

MEGNÉZEM
Batz Ella női papucs

Ella fekete
14.990

MEGNÉZEM
Batz Eta női mokaszin

Eta púder
16.990

MEGNÉZEM
Batz Lia női papucs

Lia bézs
14.990

MEGNÉZEM
Batz Inez női szandál

Inez bézs
12.990

MEGNÉZEM
heti akció

Toledo fekete
12.990

MEGNÉZEM
heti akció

Toledo kék
12.990

MEGNÉZEM
Batz Toledo női szandál

Toledo szürke
12.990

MEGNÉZEM
Batz Lisa női papucs

Lisa szürke
14.990

MEGNÉZEM
Batz Lisa női papucs

Lisa fehér
14.990

MEGNÉZEM
Batz Zoran férfi papucs

Zoran
14.990

MEGNÉZEM
Batz Attila férfi papucs

Attila fekete
14.990

MEGNÉZEM
Batz Izolda női szandál

Izolda bézs
12.990

MEGNÉZEM
Batz Alex férfi papucs

Alex
12.990

MEGNÉZEM

Az akció időtartama: 2021. július 19-én déltől 2021. augusztus 11-én délig.

Az ajánlatban szereplő modellek mérethiányosak lehetnek.

További kedvezményes modellek:

A „heti akció” kifejezés bár hétköznapian hangzik, mégis különleges és egyedi vonás a Batz webáruházban. A heti akció – nevével ellentétben – általában kéthetente frissülő meglepetésünk vásárlóink részére, amit mindig hosszas tervezgetés előz meg.

De mitől olyan különleges a heti akció? Először is attól, hogy csak és kizárólag a Batz webáruházban érhető el. Attól is egyedülálló, hogy nemcsak korábbi, kifutó modelleket, hanem olykor a legeslegújabb, frissiben felkerült Batz újdonságokat is megvásárolhatja a heti akció keretében akár később felhasználható Bónuszpontok, akár ingyenes kiszállítás, vagy egyéb extra ajándék kíséretében. De menjünk szép sorban, mi mindent szoktunk adni Önöknek a heti akcióban.

Például egyedi, igazán baráti árakat, néha százalékos kedvezményeket, mindig meghatározott termékcsoporthoz kötve. A koncepció – azaz mely Batz lábbeliket szerezhetik meg vásárlóink aktuálisan a heti akcióban – mindig függ a szezontól, az Önök igényeitől, vagy attól, hogy milyen kéréseket, kommenteket látunk Önöktől a csatornáinkon. Gyakran adunk ajándékot bizonyos papucsok, klumpák, cipők, mokaszinok, szandálok vásárlásakor. Különböző standard talpbetétet, vagy ingyenes kiszállítást, díjtalan cserelehetőséget. Batz Bónuszpont is gyakran jár a heti akció termékei mellé – a bónuszpontokat vásárláskor írjuk jóvá, Ön pedig következő rendelésénél tudja érvényesíteni.

Honnan szerezhetnek tudomást a heti akcióról vásárlóink, hogyan szerezhet róla tudomást Ön? Hirdetjük a Facebook™-on, az Instagram™-on, tehát ha Ön lájkolja vagy követi oldalainkat, akkor nagy valószínűséggel meglátja majd a Batz hirdetését. Batz Klubtagoknak elküldjük hírlevelünkben is, sőt, nem ritkán a hírlevélből lehet leghamarabb értesülni a heti akcióban aktuális friss kedvezményekről. De ha Ön véletlenül téved a Batz weboldalára, akkor is megtalálja akciós ajánlatunkat, hisz egyértelmű menüpontok jelzik, hol kell keresnie.

A Batz heti akció mindig szerda déltől szerda délig tart, és percre pontosan vannak beállítva a kedvezmények. Erről mindig tájékoztatjuk is Önöket az akció lejárta előtt. Alig akad olyan Batz papucs, szandál, cipő, klumpa, mokaszin, sportcipő, csizma, ami ne szerepelt volna még a heti akció termékei között. Ön is láthatja, hogy igyekszünk az Önök kedvére tenni, és megkönnyíteni a vásárlást kedvezményes árakkal, vagy egyéb extrákkal.

Fontos tudnivaló, hogy a kedvezmények ellenére ugyanaz a termékszavatosság vonatkozik a heti akció menüpont alatt található termékekre, mint az akción kívüli modellekre. További információ még, hogy ezen kívül is talál kedvezményes termékeket a Batz webáruházban a szinte mindig a készlet erejéig tartó AKCIÓS termékkörben.

Ha eddig még nem tette, mostantól figyelje Ön is heti akciós ajánlatainkat, megéri!

Akcióink általában időkorláthoz kötöttek vagy a készletek erejéig tartanak, így
előfordulhat, hogy bizonyos modellek, méretek, színek elfogynak, megértésüket köszönjük!