Az idei év első fotósorozatát a szezonális kollekció legkedveltebb darabjához, az Emma mokaszinhoz igazítottuk.

Elkezdtünk azon gondolkodni, hol és milyen módon tudnánk egyszerre megmutatni Önnek ezt a gyönyörű Batz modellt és a virágzó tavaszt.

Csillaghegyről érkezett a segítség: egy minden szempontból kiváló étterem, egy álomszép dekorbolt, és egy illatos virágbolt-csokoládébolt adott helyet és nagy szabadságot nekünk ahhoz, hogy elkészülhessenek a megfelelő fotók.

Nincs jobb, mint amikor a munka szórakozás is egyben: egy teljes napunk szebbnél-szebb díszletek, enteriőrök, illatozó virágok és hangulatos bolti kirakatok mellett telt, ráadásul mindvégig a Kiscsillag étterem vendégszeretetét és isteni ízeit élveztük.

Idei hangulatfotóinkon ebből azért látszik kevés, mert többségük a dekorbolt és a virágüzlet kirakatai előtt készültek. A hangulat azonban mindenképpen magáért beszél: ez a 3 csillaghegyi üzlet, valóságos mesevilág, külön-külön is, pláne így, egymás közeli szomszédságában.

Minden nő álma ez a 3 bolt, komolyan.

Ha Ön:

– egy kis kényeztetésre vágyik
– szeretné meglepni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel
– különleges ajándékot keres
– megkoronázná az ebédlőasztalát egy gyönyörű virágcsokorral, alkalom nélkül
– hangulatos helyet keres barátnős programhoz
– stílusos kiegészítőkkel dobná fel otthonát
– tökéletes ízélményt és kifogástalan helyszínt keres:családi ebédhez, üzleti megbeszéléshez, ráérős hétvégi kávézáshoz, vagy akár meghitt esküvőhöz
– isteni finom csokoládékat és bonbonokat kóstolna
– ajtódíszre, koszorúra, virágra, kül-vagy beltéri dekorációra van szüksége, akár egyedi igény alapján…

Akkor ne menjen tovább, itt garantáltan megtalál mindent.

Kiscsillag étterem Csillaghegyen, Budapest kellemes kertvárosában kifogástalan ízekkel, friss, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és gyönyörű környezetben. További részletek itt: https://kiscsillagetterem.hu/

Virág-és csokoládébolt, valamint különleges dekorációk üzlete 2 percen belül.

http://decorart.hu/

https://www.facebook.com/csillaghegy.kv.csoki.virag/

Szóval Csillaghegyen születtek a fantasztikus fotók a Batz legkedveltebb tavaszi modelljeiről, mert szerintünk egy nő bármikor, bárhova, bármihez felveheti az Emma mokaszint – és sosem tud mellényúlni vele.

Stílus, kényelem, nőiesség, ez így mind egyben.

Kényelmes tavaszt Önnek is!

Ezúton is köszönjük a csodálatos helyszíneket, dekorációkat és a kedves vendéglátást a Kiscsillag Étteremnek, a DekorArt boltnak, valamint a Virág-Ajándék-Csokoládé üzletnek!