Biztosan Ön is tudja, hogy a Batz lábbeliket nemcsak a webáruházban, hanem országszerte több, mint 350 üzletben is megtalálja.

Jellegzetes, nagy gonddal megtervezett, minőségi anyagból készült bolti állványok kínálják a kényelmes kézműves lábbeliket Önnek. Jól látható, könnyen hozzáférhető minden egyes modell a kihelyezett állványokról, ezzel is segítve vásárlóink dolgát.

Nemrég arra gondoltunk, más módon is szeretnénk az Önök kedvében járni. Szemléltető filmmel mutatnánk be a Batz kényelmi lábbelik legjobb tulajdonságait, melyekről jó, ha Ön is tud.

batz werkfilm
batz werkfilm

Miért érdemes megnéznie a filmet, ha legközelebb megpillantja valamelyik Batz árusító helyen?

Mert:

  • részletesen megmutatjuk, mi mindenre gondoltunk a lábbelik kialakításánál ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebb legyen minden Batz modell
  • látható lesz, mennyire rugalmas a talpkialakítás, és az is, milyen finom, puha bőrből készülnek a papucsok és szandálok
  • mutatjuk az állítható pántokat, felsőrészeket, és az anatómiai kialakítást is
  • a kivehető talpbetét is felvillan

A Batz modellek egyik csoportjába a „Gel+Memory Foam” elnevezésű termékek tartoznak, melyek extra puha, zselével ellátott lábbelik. A zselé rezgéscsillapító hatással bír, a memory foam elnevezés pedig a memóriahabot jelenti. Funkciója, hogy a papucsot fedő bőr visszaáll az eredeti helyzetbe, miután kilép a használója a papucsból.

Az ultrakönnyű kialakítású Batz termékek viselése olyan érzést kelt, mintha semmi sem lenne az Ön lábán. Javíthat a nehézkes és lompa járáson, a megfáradt lábak ellazulnak benne. Épp ezért kapta a termékcsoport a „Light and flexible” elnevezést.

A Batz modellek egy része cserélhető talpbetét fogadására alkalmas, így, ha Önnek is ilyen papucsa van, akkor akár félévente is megújíthatja lábbelijét egy új talpbetéttel.

A negyedik termékcsoportot „Hallux valgus”-nak neveztük el, ide azok a lábbelik tartoznak, melyek elasztikus betéttel és állítható bőségű rüszt résszel rendelkeznek, ezáltal könnyítve mindazok életét, akik kisebb szépséghibával, vagy bütyökkel vannak megáldva.

batz werkfilm

Szintén a Batz saját fejlesztése az „5 reflex zónás” lábbelik csoportja, melyek a megfelelő pontokon, belülről stimulálják a megfáradt lábakat. Az enyhe nyomáskifejtés hatására a járás kiegyensúlyozottabbá válik.

Bár a hang nélküli kisfilmben a szezonális és a komfort kategória modelljeire nem térünk ki részletesen, de a többi termékkategória főbb jellemzőit bemutatjuk. Minden egyes Batz lábbeli gondos tervezés, hosszas kísérletezés, majd tesztelés után kerül a boltokba és a webáruházba, és ez a kezdetektől így van a Batz-nál.

A film nem jöhetett volna létre Vajtai Kati nélkül, aki – a Batz modelleket jól ismerve – pontosan tudta, melyik lábbelinél mire kell felhívnunk az Ön figyelmét. Köszönjük Kati gyönyörű mosolyát, és azt is, hogy elvállalta a szereplést!

Ön is kíváncsi a végeredményre?

Hamarosan láthatja!

Figyelje Facebook-oldalunkat, olvassa heti hírleveleinket, nemsokára megnézheti sajét csatornáinkon, valamint az üzletekben is a Batz termékbemutató filmjét!

Ha még nem kapott tőlünk hírlevelet, itt tud feliratkozni: https://batz.hu/batzklub/