Esküvőkre és exkluzív alkalmakra válogattunk divattippeket Önnek – természetesen Batz lábbelikkel kombinálva. Tombol a nyár, egymást érik a zenei fesztiválok, de most van itt az esküvők főszezonja is. Koncert vagy esküvő, jobb esetben mindkét alkalom táncot is jelent, ahhoz pedig elengedhetetlen a kényelmes cipő (és ruha). Önnek is nehézséget okoz, ha egyszerre kell elegáns és komfortos szettet kitalálnia? Olvasson tovább, segítünk! Esküvői vendégek ruhaválasztását befolyásolják bizonyos íratlan szabályok. Csak néhány ezek közül:
– fehéret nem illik felvenni, mert elhalványítja a menyasszony fényét
– a pirossal is ugyanez a helyzet: túl feltűnő, és a menyecske ruha színe szintén piros – illik meghagyni ezt is a menyasszonynak
– túl kihívó, túl feltűnő, habos-babos ruhák is kerülendők, ugyanilyen okból kifolyólag.

Nagyon különleges alkalmakra két nagyon különleges Batz modellt választottunk ki, mutatjuk is, mit ajánlunk hozzájuk. Szuperkényelmes tűsarkú gyönyörű fekete színben, ez a Batz Pamela szandál. Az anatómiai kialakításnak köszönhetően a 7,5 centis sarok sem akadálya az önfeledt bulizásnak, mert tényleg hihetetlenül kényelmes. Az izgalmas textúrát csillogó kőberakás is díszíti, bármilyen ruhát választhat hozzá. Királykék miniruhát álmodtunk hozzá, és egy feltűnő, aranyszínű bizsu nyakékkel koronáztuk meg az egészet. Ha kicsit visszafogottabb stílust választana esküvői vendégként, akkor vegyen fel pasztellszínű ruhát és finom ékszereket ehhez a fekete szandálhoz.

esküvői
esküvői

A másik Batz gyönyörűség a fényűző Monaco szandál. Még magasabb sarkakról, 8 és fél centis magasságból lehet benne a világra tekinteni, de a kényelem miatt szerencsére ez esetben sem kell aggódnia. Kecses pántok arany, fehér és bézs színben, simogatóan puha, valódi bőr felsőrésszel. Mi most egy ütős színt, a fuksziát tettük mellé: nem egy visszafogott árnyalat, de mindenképpen álomszép a végeredmény. Fukszia ruhához, fehér és arany színű szandálhoz érdemes fehér kistáskát választani, és megbolondítani színes bizsuval, ahogy mi is tettük. Ha diszkrétebb összhatásra vágyik, vegyen fel hozzá szürke, világoskék ruhát. Ez esetben is jól passzol egy fehér kistáska az egészhez.

Ön milyen különleges alkalmakra készül júliusban? Fekete vagy arany szandált választana hozzá? Írja meg nekünk kommentben!