Batz Hírek

Batz Hírek
Táskák az örökkévalóságnak, avagy a reklámháló új élete
Táskák az örökkévalóságnak, avagy a reklámháló új élete
2022.06.15
13:29
Balázs Gergely

Ki ne örülne olyan kiegészítőknek, melyek egyszerre divatosak, egyediek, garantáltan nem jönnek szembe az utcán, ráadásul még a környezetet is óvják? Ebből indultunk ki, amikor elhatároztuk: eljött az ideje, hogy a Batz lábbelik mellett legyenek olyan minőségi táskák is a webshop-ban, melyek minden 21. századi igényt kielégítenek, azaz:

· különlegesek· praktikusak· fenntartható módon készülnek· a tömegtermeléssel szemben a slow design-t és a kézműves egyedi dolgokat hirdetik· strapabírók, elnyűhetetlenek· minimalizálják a keletkező ipari hulladékot· és hát, mi tagadás, imádnivalók!

Mi az alapanyaguk, és honnan tudjuk, hogy garantáltan fenntartható módon készültek a táskák?

Saját Batz épülethálónk anyagából lett kiszabva minden egyes darab.

Ott voltunk, amikor leszedték, és akkor is, amikor kiszabták, majd megvarrták egytől-egyig mindet.

Maga a folyamat is lenyűgöző volt: szó szerint egy újjászületést láttunk, és közben tudtuk, hogy a végeredmény mekkora örömet szerez majd azoknak, akik a vállukra veszik a táskákat.

Elképesztően menő Batz termékek születtek a slow-fashion jegyében (a fast-fashion ellentéte, melyről egyre több ijesztő adat és részlet lát napvilágot), melyre nagyon büszkék vagyunk.

Valljuk, hogy a tartósság és a termékek hosszú élettartama, környezetünk védelme ma már alapkövetelmény, gyártóként és fogyasztóként egyaránt. Plusz pont, hogy ezekből a táskákból tényleg minden egyes darab más és más, hiszen az épületháló mintázata (rózsamintás Zenna papucsunk volt látható nagyban) adta a táskák alapanyagát.

Kifinomult forma, különleges – és megismételhetetlen – finom színek, zsebek kétoldalt, bőr márkajelzés, és mindaz az öröm, amit egy újrahasznosított design termék adhat.

Nézd meg kisfilmünket, hogyan zajlott a nagy átalakulás, azaz a molinó újjászületése!

Köszönjük a hangulatos helyszínt és a kedves vendéglátást a szentendrei Panificio il Basilico pékség/delikátesz/étteremnek! » https://www.szabiapek.hu/panificio-il-basilico-szentendre/
Hasznosnak találta cikkünket?