Üdvözlöm a Batz Klubban!

Kárpáti Zoltán vagyok, a Batz Manufaktúra alapítója, a Batz Klub ötletgazdája.
Kollégáimmal együtt lassan 20 éve dolgozunk azon, hogy a legmagasabb minőségű komfort papucsok, szandálok kerüljenek az Ön lábára. Gondosan válogatott alapanyagokból, a csúcstechnológiát a kézműves gondossággal ötvözve azon vagyunk, hogy folyamatosan kompromisszummentes termékek közül válogathasson minden Batz vásárló.

Lépjen be Ön is a Batz Klub tagjai közé, hogy elsőként értesüljön szuper ajánlatainkról és nyereményeinkről!

Ismerje meg a Batz világát, nézzen be a kulisszák mögé, mondja el a véleményét!
A hírlevélre való feliratkozással a következő előnyökhöz juthat:

  • csak hírlevélben elérhető egyedi, exkluzív ajánlatok
  • csak hírlevélben elérhető akciók, kuponok
  • minden hónapban nyereményjátékok
  • elsőként tekintheti meg az új kollekciók darabjait (és megkérdezzük az Ön véleményét is, így aktívan alakíthatja a következő Batz-remekműveket)
  • érdekes cikkek, Batz-újdonságok
Kérem, adja meg nevét és e-mail-címét, hogy Önt is a Batz Klub tagjai közt köszönthessük.
Amennyiben Batz klubtaggá kíván válni, kérjük, hogy az adatvédelmi szabályzatot olvassa el, annak rendelkezéseit fogadja el a szabályzat mellett található kocka bepipálásával, továbbá adja meg vezeték-, és keresztnevét, email címét, valamint születési idejét (ez utóbbi megadása nem kötelező) és nyomja meg a „belépek a klubba” gombot.

Az adatok megadását valamint az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadását követően az Ön által megadott e-mail címre egy értesítést küldünk, amelyben megerősítheti klubtagságát. Amennyiben Ön három napon belül nem erősíti meg a klubtagságát, úgy az Ön által a klubtaggá válás érdekében megadott adatokat töröljük nyilvántartásunkból.

Ön az adatok megadásával, az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadásával és a klubtagság megerősítésével kifejezett, önkéntes, befolyásmentes, írásbeli hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Batz Manufaktúra az Ön részére értesítéseket küldjön elektronikus úton: Önnek az értesítésekről bármikor módjában áll leiratkozni, amellyel egyidőben a klubtagság is megszűnik. A leiratkozó oldalt itt találja.