batz

Kérjük, adja meg nevét és e-mail-címét, hogy Önt is a Batz Klub tagjai közt köszönthessük. Amennyiben Batz klubtaggá kíván válni, kérjük, hogy az adatvédelmi szabályzatot olvassa el, annak rendelkezéseit fogadja el a szabályzat mellett található kocka bepipálásával, továbbá adja meg vezeték- és keresztnevét, email címét, és nyomja meg a „belépek a klubba” gombot.

Az adatok megadását valamint az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadását követően az Ön által megadott e-mail címre egy értesítést küldünk, amelyben megerősítheti klubtagságát. Amennyiben Ön három napon belül nem erősíti meg a klubtagságát, úgy az Ön által a klubtaggá válás érdekében megadott adatokat töröljük nyilvántartásunkból.

Ön az adatok megadásával, az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadásával és a klubtagság megerősítésével kifejezett, önkéntes, befolyásmentes, írásbeli hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Batz Manufaktúra az Ön részére értesítéseket küldjön elektronikus úton: Önnek az értesítésekről bármikor módjában áll leiratkozni, amellyel egyidőben a klubtagság is megszűnik. Leiratkozásra lehetősége van minden hírlevél végén a “kiléphet a Batz Klubból” hivatkozásra kattintva.