Batz Zenna papucs

Messziről indulunk, ez tény. És nem tagadjuk, nagy szerephez jut a csíkos pamutpóló is a történetben.

Lássuk a többi tényt:
– Coco Chanel imádott a hétköznapi emberek ruhatárából inspirálódni. 1912-ben néhány napot egy Etretat nevű halászfaluban töltött. Megtetszett neki a normann halászok öltözete, a tengerészcsíkos póló, és nagy stílusérzékkel átemelte saját legendás ruhatárába, hogy aztán később divatot teremtsen belőle.
– A hírességek is imádták a “találmányt”, többek között Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, sőt, Pablo Picasso is szívesen fotóztatta magát benne

– a francia Bretagne tartomány zászlaján egyébként fekete-fehér csíkokat látni, innen ered a “Breton csíkos” elnevezés is.

Ma már a vidámság, játékosság, és a fiatalos jókedv társul ehhez a mintához, nekünk pedig éppen jól jött az inspiráció, amikor a három termékből álló Zenna-sorozatot fotóztuk: A Batz Zenna papucs eddigi 2 modelljéhez ugyanis új tag csatlakozott: a meglévő piros és fehér lábbelihez a napokban megérkezett a camel árnyalatú vadonatúj darab is.

Batz Zenna papucs

Ugyanolyan kényelmes és praktikus, mint társai. Mindhárom Zenna lábbeli nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül

– egyszerre klasszikus és trendi
– fiatalos és kortalan egyben
– talpszerkezete szélesebb lábfej esetén is maximálisan komfortos
– a valódi bőr szinte simogatja az Ön lábait
– állítható pántjait divatos csatok díszítik
– szuperül variálható mindhárom színben

Az új szín pedig különleges, és kiválóan passzol egyszerű, letisztult szettekhez, úgymint farmer és csíkos pamutpóló. Ön mihez venné fel?

Nézze meg mindhárom terméket, és válassza ki kedvencét ITT:

Batz Zenna papucs

Batz Zenna papucs