Egy ideje már terveztük, hogy jobban „beengedjük” Önöket, Batz vásárlókat az életünkbe, és megmutatjuk magunkat, akik itt, Önökért dolgozunk. A helyzet úgy hozta, hogy éppen ebben a kényszerű bezárkózós időszakban kerül sor ezekre az interjúkra. Azt reméljük, így talán még jobban sikerül ez a baráti gesztus részünkről, Önök pedig kíváncsian és szeretettel fogadják valódi történeteinket. Ismerkedjenek meg Boglárkával!

1.      Mióta dolgozol a Batz-nál, és mi a feladatod?

10 éve dolgozom a Batz-nál, kereskedelmi ügyintéző munkakörben. 3 éve exporttal is foglalkozom. Hazai-és külföldi partnereinkkel is tartom a kapcsolatot, igyekszem megkönnyíteni a dolgukat, és segíteni a munkájukat.

2.      Mit szeretsz legjobban a munkádban?

Szeretem a közösséget, amiben dolgozom, és szeretem a boltok ügyeit intézni, a készletet optimalizálni. Jó, hogy használhatom az angol nyelvet is. Ha időnként adódik más jellegű feladat – például egy fotózás – annak is örömmel teszek eleget.

3.      Te is hordod a Batz lábbeliket? 

Igen, már 20 éve hordom a Batz modelleket, és nagyon szeretem egytől-egyig mindet!

4.      Mit szeretsz bennük leginkább? Van-e kedvenc Batz modelled?

Biztosítják az egész napi kényelmet, jó tartást adnak a lábaknak. Praktikus darabok, könnyen variálhatók bármivel, és megkönnyítik a hétköznapokat. A kedvencem az FC04 klumpa, ezt a modellt folyamatosan hordom.

5.      Milyen élmények fűződnek neked a termékfotózásokhoz?

Jó hangulat, és kreativitás. Egyszer őszi modelleket mutattam be gyönyörű vidéki környezetben, legutóbb pedig a karácsonyi fotózáson vettem részt.

6.      Ha saját Batz lábbelit terveznél, milyen lenne? 

Én legszívesebben visszahoznám a klasszikus fa talpú klumpát egy vidám, virágos felsőrésszel.

7.      Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?

Szeretek kertészkedni, gyönyörű virágaim vannak! A régi FC04 modell egyébként ehhez is tökéletes, mindig az van rajtam.