Az idei tavasz két kismamát is köszönt a Batz-nál, akiktől szerencsére csak átmenetileg búcsúzunk, és alig várjuk,hogy mehessünk babalátogatóba. Egyikük Edina, akit most bemutatunk itt a blogon is.

Először is gratulálunk Neked!

Hogy vagy, és hogyan éled meg ezt a különleges időszakot?

Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok! Ez egy hatalmas csoda és ajándék. A várandósságom elején óriási lendülettel folytattam a munkát, szerencsémre nem voltak rosszulléteim, bár 2-3 órànként ràgcsàlnom kellett valamit. Ez az  utolsó 4 hetem inkàbb lelkileg nehéz ebben a jàrvànyos időszakban. Pont, amikor a legkiszolgàltatottabb egy nő, a szülés körüli hirtelen vàltozàsok nehezebben érintenek. Alkalmazkodtam a helyzethez, de nem mindig könnyű. Fejben készülök és igyekszem jó élményként megélni így, a sok bizonytalanság ellenére is ezt a gyönyörű időszakot.

Mióta dolgozol a Batz-nál, és mi a feladatod?

2011. júniusàtól dolgozom orszàgos képviselőként, üzletkötőként a cégnél. Feladataim közé tartozott a képviselői feladatok ellàtàsa az egész orszàg területén, a kulcsfontossàgú ügyfelek kezelése, az új készpénzes és bizomànyosi partnerek akviràlàsa, heti partnertàrgyalàsok megszervezése, lebonyolítàsa, az új termékek bevezetése a hazai piacra, marketing anyagok kihelyezése a partnerek szakmai képzésével együtt. Meg persze az ezzel járó adminisztráció. 8 év hosszú idő, mégis most így visszatekintve hamar elrepült az idő. Szívesen emlékszem vissza erre az időszakra.

Te is hordod a Batz lábbeliket? 

Természetesen, több mint 20 làbbelim van és imàdom az összes modellt.

Mit szeretsz bennük leginkább? Van-e kedvenc modelled? 

Kényelmesek és divatosak is! Nyàron a laposabb sarukat (például a Fresh modelleket) vagy magasabb talpú szandikat (korábbi modellek, mint Zséda, Stefi stb..) hordom, tavasszal és ősszel a sportcipőket is nagyon szeretem (Judit, Klara). Mindegyik a kedvencem,van olyan szandálom amiből több szín is van! Nagyon vàltozatosan tudom a ruhatàramhoz cserélgetni, és persze jó érzés volt annak a márkának a modelljeibe bújni, amit én képviseltem.

A várandósság változtatott-e valamit a kényelemhez fűződő viszonyodon?

Igen, változott a prioritás, most más a fontos. Imàdom magassarkú cipőket, de mostanàban csak lapos talpú cipőket hordok. A bokadagadàs vagy vizesedés sem engedné a csinosabb magassarkú làbbelik viselését most. Februàr közepéig dolgoztam, sokat voltam úton, előtte sokat vezettem, ezért a hétköznapokban, a munkàhoz is inkàbb a laposabb cipőket részesítettem előnyben, kivéve persze, amikor egy tàrgyalàsra mentem. Akkor természetesen a csinos ruhàhoz a magassarkú dukàlt.

Ha saját Batz lábbelit terveznél, milyen lenne? 

Nem vàltoztatnék semmit,idén pont olyan modelleket dobott piacra a Batz, amikre még vàgyom. A csinos túra jellegű szandàl, illetve a vajpuha balerina cipőcskék lesznek az új kedvenceim, ezek közül is biztosan több színt is beszerzek még idén.

Legszívesebben hova mennél/utaznál, és melyik Batz modellt vinnéd mindenképp magaddal?

Rengeteg szép helyen jàrtam màr, mindenhova elkísértek  a szandijaim. A jelenlegi helyzet miatt sajnos még a balatoni nyaraló sem jöhet szóba de imàdok utazni, ha lehetőségem nyílik ismét utazni, akkor valami meleg, napos, tengerparti nyaralàs lesz az úticél. Természetesen több modellt is vinnék magammal, a Terka szandált, valamelyik klassz sportcipőt és biztosan egy-két magastalpú lábbelinek is jutna hely a bőröndben. Imádom a Vivi, California, Bianka modelleket. Ez utóbbi egy fehér színű, magastalpú papucs, különösen kedves nekem, mert ez volt a legelső nyàri Batz modell, amit megvásároltam magamnak.