Egy ideje már terveztük, hogy jobban „beengedjük” Önöket, a Batz vásárlókat az életünkbe, és megmutatjuk magunkat, akik itt, Önökért dolgozunk. A helyzet úgy hozta, hogy éppen ebben a kényszerű bezárkózós időszakban kerül sor ezekre az interjúkra. Azt reméljük, így talán még jobban sikerül ez a baráti gesztus részünkről, Önök pedig kíváncsian és szeretettel fogadják valódi történeteinket. Tévéreklámokban, óriásplakátokon, épülethálón, a hírleveleinkben, a Facebook-on, és persze a weboldalunkon is rengeteg fotót láthatott már Ön is egy csinos fiatal hölgyről, akit gyakran megkérünk, hogy álljon modellt egy-egy új Batz modellben. Eddig még nem mondtuk, de most boldogan elmeséljük, kiről van szó: a formás lábú, mosolygós lányt Dominikának hívják, és a Batz Hungary Kft. egyik dolgozója. Fogadják szeretettel bemutatkozását!

1., Mióta dolgozol a Batz-nál, és mi a feladatod?

2015-ben kerültem a céghez. Kezdetben a reklamációs részlegen dolgoztam kb. 6 hónapot. Azt hiszem 2016 márciusában merült fel, hogy átkerülhetnék az egyedi talpbetétes csapathoz. Első reakcióm az volt, hogy megijedtem ettől a lehetőségtől, mert nem tudtam, hogy menni fog-e nekem ez a fajta munka. Akkor még csak hatan voltunk ebben a „kis” projektben, családias kis közeg volt. Az évek alatt végül üzletággá nőtte ki magát a Batz Egyedi Talpbetét, és a sok teendő mellett hozzám legközelebb a jelenlegi munkakör állt: én vagyok a csapat kereskedelmi ügyintézője. Ami annyit takar, hogy a magyar partnerekkel napi szinten tartom a kapcsolatot, termékeink logisztikai ügyintézését, számlázását intézem. Sokat jövök-megyek, de szívesen teszem, és örülök, hogy így alakult az elmúlt néhány év.

2. Mit szeretsz legjobban a munkádban?

Aki ismer, tudja, hogy nem szeretem az egyhangúságot. Szeretek ténykedni, segíteni, szeretem a kihívást. Ez a feladatkör lehetővé teszi, hogy ne a gép előtt üljek napi 8 órában. Minden napom más, minden nap ad egy újabb feladatot, amit meg kell oldani. Azt hiszem, a változatossága miatt szeretem ezt csinálni évek óta. Persze az is fontos, hogy nagyon jó kis csapattal dolgozhatok együtt.

3. Te is hordod a Batz lábbeliket?

Nekünk, nőknek általában gyengénk a lábbeli és a táska. Természetesen ez alól én sem vagyok kivétel, sőt….Így a kérdésedre a válaszom: Igen! Van jó pár cipőm, szandim, papucsom, ami büszkén viseli a Batz logót.J Időközönként mikor átjön 1-2 barátnőm, mindig nézik a cipős szekrényt milyen új Batz lábbelit rejt.

4. Mit szeretsz bennük leginkább? Van-e kedvenc modelled?

Két kedvencem van: az Emma (mutatjuk is Domi lábán) és a Zoé. Az Emma tavalyi modell. Ilyenkor tavasszal szeretem, „a felkapom és rohanok” cipőket. Talán azért mert végre lekerül a lábról a nehéz bakancs. A Zoé papucsom 3 éve van meg otthoni használatra. Minden nap rajtam van és semmi baja, nem csúszik, nem kopik.

5. Milyen élmények fűződnek neked a termékfotózásokhoz ?

Nem emlékszem már, hogy jött ez a termékfotózás. Persze, sok emlékem van tavaszi, nyári, téli fotózásról és sok szép helyen jártunk már együtt a kis fotós csapattal. Mégis, ami az igazán emlékezetes az a szentendrei tavaszi-nyári fotózás még 2018-ból. Nagyon tűzött a nap, ami a fények miatt gondot okozott… Kerestük a szép épületek között az árnyékot, közben folyamatosan játszani kellett a fénnyel. (akkor készült Domiról a Genova papucs egyik legjobb fotója is, mutatjuk)

Amit kiemelnék, régebben mikor láttam a hirdető felületeken a modelleket mindig az járt a fejemben, milyen lehet egy ilyen volumenű projektben részt venni. Majd egyszer csak jött az ötlet, hogy Budapesten, az Árpád hídi felüljáró melletti épülethálóra kell fotó (és sok kisebb plakát szerte az országban) a karácsonyi időszakra. Én kerültem rá. Az arcom ugyan nem látszott, de közeli ismerősök, barátok tudták ki van rajta. Két nappal azután hogy felkerült az épületháló, felhívott az unokanővérem, mert a kisfia, Álmos hangosan kiabálta a autóban, hogy „anya nézd ott a Domi!” J. Ez olyan emlék, amit ennek a fotózásnak köszönhetek…Jó érzéssel tölt el.

6. Ha saját Batz lábbelit terveznél, milyen lenne?

Saját tervezésű Batz modell? Szeretem az olyan lábbelit, ami egyedi, ami nem jön szembe velem. Szóval, ha lenne egy Domi elnevezésű Batz modell azt az egyéniségemhez igazítanám. Bohókás és csinos, figyelembe véve a színek összhangját… Egy lábbeli legyen kényelmes, és első ránézésre is imádnivaló.

7. Ha most elutaznál, melyik Batz modellt vinnéd mindenképp magaddal?

Nehéz kérdés… hiszen a világ jelenleg nem az utazásról szól, hanem épp az otthonmaradásról.
Mivel jön a tavasz, gyönyörű a természet, arborétumokba mennék, vagy egy csendes kis erdő széli faházban tölteném szívesen az időm. Ehhez a keki színű Emma lábbelim a legalkalmasabb, azonnal egy könnyed sétára indulnék benne.