Milyen papucsokat és szandálokat találsz a 2022-es kollekcióban?

Ezerarcú az idei kollekciónk, rengeteg termékből választhatsz – a Városliget szebbnél-szebb helyeit jártuk végig bennük. Színesek, formásak, sokoldalúan tudod variálni mindet, praktikusak, szuperül néznek ki, és minden lépésed könnyed lesz, bármelyiket is válaszd: ilyenek az idei nyár utcai papucsai és szandáljai a Batz-nál. A látványos videók és fotók a városligeti Robinson étteremben készültek, ahova mindig élmény visszatérni. Fenséges konyha felejthetetlen ízekkel, és olyan miliővel, amit sosem felejtesz el. Ha még nem jártál itt, látogass el, garantáltan nem fogod megbánni! Köszönjük a szíves vendéglátást az egész stáb nevében!

1. Lehetsz bennük igazi díva: válassz selyem és szatén anyagokat, melyek azonnal glamúrossá teszik a megjelenésed.

Zahara papucsaink öt különböző színben – fekete, fehér, olívazöld, arany és rosegold – készültek az idei szezonban, elég nehéz választani közülük, mert mind gyönyörű. Jó hír viszont, hogy bármelyikre is essen a választásod, nem nyúlhatsz mellé: alapszínekről van szó, ezerféleképp variálhatod. Nagyon nőies, és mégis kényelmes papucsokról van szó, épp ezért válhat a nyári ruhatárad joker-darabjává. Hosszú romantikus ruhával, lezser farmerrel, és lényegében bármivel jól mutat.

batz nyár
batz nyár

2.   Lehetsz bennük turista: habkönnyű túraszandáljainkat szintén sokféleképp hordhatod.

Rövidnadrágot, hátizsákot és kulacsot ajánlunk melléjük, ha valóban erdei kirándulásra indulsz. Ha pedig „csak” a hétköznapokban vágysz kényelmes és praktikus, „csak belebújok és megyek” típusú lábbelire, akkor is tökéletesek ezek a modellek. Edzésre, vagy bárhova biztonsággal „siethetsz” bennük, stabilan tartják a lábad, komfortosak és klasszul néznek ki. Három színből tudsz választani: fehér, fekete és olívazöld. A szandálokat különleges, 3D-s hatású camouflage (terep) mintával tettük még szebbé, sőt, díszgombok is csillognak az első pánton, szóval kirándulásra fel!

3. Lehetsz bennük hipszter is: lapostalpú, kétpántos modelljeink nagy slágerek idén nyáron is.

Ami persze abból adódik, hogy laza, könnyed, minimál divatdarabokról van szó, melyek hiperkényelmesek és tényleg szinte kötelező alapdarabokká váltak a fiatalok körében. Úton-útfélen láthatod, sőt, valószínűleg már neked is van belőlük. Simogatóan puha talpbélés, menő színek, divatos csatok, és újra csak a praktikum: bármihez felveheted, nem nyúlsz mellé. Angolul az „effortless” és a „cool” kifejezések definiálják leginkább ezeket a papucsokat. Válassz hozzá könnyű ingruhát, divatos farmert, és kész is a 2022-es „look”.

batz nyár

A következő részben pedig a Batz X REKAVAGO kollekció designer darabjait mutatjuk meg neked, szóval folyt. köv.!

batz x rekavago
batz x rekavago