batz klumpákBatz klumpa. A Batz klasszikus női klumpák a márka védjegyei, vásárlóink zömének hű társai a mindennapokban. Manufaktúránk az innovációkra való nyitottsága mellett mindig nagy figyelmet szentelt a tradíciók ápolására. A Batz női klumpa modellsor esetében is jól kirajzolódik ez a trend, gyönyörű, klasszikus darabok fémjelzik a kollekciót a külcsín és a belbecs harmóniájában, a legmodernebb fejlesztések fényében. A paletta alpját az FC04 adja. Igazi anyahajó a Batz flottában, első pillantásra is jól látszik rajta a márkajelleg. Három alapszínben (fekete, fehér, bézs) gyártjuk évek óta, a fekete és fehér verzió akár 35-ös vagy 42-es méretben is elérhető a webáruház készletében. Továbbfejlesztett változata (FC05) géltechnológiás és viscolatex-el ellátott talpszerkezetet kapott, valamint oldalsó gumibetétet, az extra magas vagy széles lábfejhez idomulás érdekében. A sorozat – és a Batz flotta – zászlóshajója az FC10 csúcsmodell, négy színben (bézs, fehér, kék és piros) kerül ki ez a Batz klumpa a cipőkészítő mesterek gondos kezei alól. Az FC10 esetében a remek tulajdonságokat tovább fejlesztettük a cserélhető talpbetéttel. Nézzük most a további Batz női klumpákat szép sorjában.

Batz Irene: Mint minden Batz modell, az Irene is pehelykönnyű darab, női szemeket gyönyörködtető kivitelben, fekete és málna színben. Kétféle (normál és ötzónás) kivehető talpbetéttel választható. Vajpuha felsőrésze kényelmes viselet a bütyökkel élőknek is.

Batz Bali: Az előző modellel szinte azonos talpszerkezetre és lábágyra épül, kivehető, normál kényelmi talpbetéttel szállítjuk, de rendelhető hozzá ötzónás talpbetét is. A fejrész belső oldalán található elasztikus résznek (gumicug) köszönhetően igazi megváltás a bütykös lábfejnek. Három alapszínben (fekete, fehér, piros) kerül le a gyártósorról.

Batz Mira: Klasszikus kinézete ellenére az egyik legmodernebb, legkönnyebb klumpánk. Különlegessége a hátrahajtható, hagyományos csattal ellátott pánt. Szintén cserélhető ötzónás talpbetéttel készül, mely anatómiai és talpmasszázs szempontból is kifogástalan. Klasszikus fekete és fehér, valamint elegáns bordó színben készül.

A kivehető/cserélhető talpbetétes modellek teljes mértékben alkalmasak a Batz egyedi talpbetét fogadására amiről ITT olvashatnak, további hasonló papucsokat és cipőket pedig ITT találhatnak. Kérjük nézzenek be webáruházunkba, ahol közel százféle Batz modell közül válogathatnak! Kellemes böngészést, jó vásárlást és sok örömet kíván termékeihez a Batz Manufaktúra.

Batz FC04 klasszikus női klumpa

Batz klumpa
Batz FC04

Batz FC05 klasszikus női klumpa

Batz klumpa
Batz FC05

Batz FC10 klasszikus női klumpa

Batz klumpa
Batz FC10

Batz Irene ötzónás talpbetéttel

Batz klumpa
Batz Irene 5 zónás talpbetéttel

Batz Bali cserélhető talpbetéttel

Batz klumpa
Batz Bali cserélhető talpbetéttel

Batz Mira hátrahajtható pánttal

Batz klumpa
Batz Mira hátrahajtható pánttal