Nem tudunk elszakadni a témától, nézze el nekünk!

Annyi jó Batz lábbeli van körülöttünk, hogy egyre csak jönnek az ötletek, mihez mit lehetne felvenni, hova kéne menni benne… Leginkább nyaralni, de ha most Ön is az irodában ül, az sem olyan nagy baj. A szandálja viszont mindenképpen legyen kényelmes! Olvasson tovább, ha érdeklik új tippjeink! Íme:

Maga a nyár ez a szandál: vidám, élénk, kirobbanó és energikus, imádja a napsugarakat és legszívesebben egész nyáron csak nyaralna. A Batz Malaga vitathatatlan érdeme, hogy a 7 centi magas sarok mellé garantált kényelmet is biztosít, és valljuk be, feltűnően csinos. Napsárga és narancsszínű, valamint tarka kockás pántok tartják stabilan a lábat, valódi, jó minőségű, puha bőrrel kényeztetve azt. Elég markáns megjelenésű lábbeliről van szó, az élénk színek egyik előnye, hogy bármilyen fekete, fehér vagy farmer szettet azonnal egyedivé varázsolnak. Nem is nagyon kevernénk más színnel, ez utóbbiakhoz viszont nagyon ajánljuk ezt a Batz különlegességet. Hosszú fekete maxiruhával, fehér madeira mintás szoknyával, vagy középkék farmerrel is fantasztikus lesz a végeredmény. Próbálja ki Ön is!

batz
batz

Batz Maldív szandál: első ránézésre visszafogott és elegáns darab, másodjára viszont kiderül, hogy nagyon rafinált is. A finom színek – fehér és bézs – egzotikus krokodilbőr mintával találkoznak, és a pántok is kihívóan tekerednek egymásba, alá is húzva ezzel a visszafogott jelzőt. Szexis, 8 centi magas sarkú, nagyon különleges szandál a végeredmény, mely formálisabb koktélpartikon is megállja a helyét, sőt, kiskosztümmel kombinálva nagyon csinos irodai szett lesz belőle. Mi a tengerparti nyaralásra is mindenképpen magunkkal vinnénk, könnyű nyári ruhákhoz vagy világoskék farmersortokhoz kihagyhatatlan darab. Színben nem nagyon kevernénk erősebb tónusokkal, válasszon hozzá Ön is fehér, bézs színű ruhákat, vagy a kék bármely árnyalatát.

A két dögös darab után következzen harmadikként egy szolidabb, de nem kevésbé különleges modell: Batz Natasa. Éppen elegendő, 4 centis éksarok készült hozzá, mellyel hosszabb sétákat is megcélozhat benne. Diszkrét, nőies színek, cappuccino és fehér teszi lehetővé, hogy gyakorlatilag bármihez felvehesse ezt a lábbelit, ráadásul csillogó, kőberakásos csatok díszítik, hogy még nőiesebb legyen. Szafari stílusú szettekhez, homokszínű ruhákhoz, vagy éppen frissen vasalt, ropogós fehér blúzokhoz is nagyon passzol. Kortalan és klasszikus design gondoskodik arról, hogy sose váljon unalmassá, hiszen folyton feldobhatja vele a ruhatárát.

batz