Legújabb Batz tesztelőnk Andrea, gyógyszerészként dolgozik a Nyugat-Dunátúl egyik kisvárosában. Lássuk a tapasztalatait, véleményét:

Egy átlagos napom nagyon korán reggel fél 6-kor kezdődik, mivel munkába indulok. Fél 8-ra a munkahelyemen vagyok. Eljön a pillanat, mikor az utcai cipőmet felváltja a kényelmes Batz papucs. A Batz, mint márka és minőség régóta jelen van az életemben. Szinte az összes munkapapucsom ettől a márkától származik. Mivel 12 órát dolgozom naponta és szinte egész nap álló munkát végzek, fontos volt számomra a kényelem. Az utcai Batz cipőmet először 12 éve vásároltam, egy gördülő talpú, fekete bőr cipőt. Ez a cipő még ma is “működő képes”. Fontos számomra a kényelem és megbízhatóság. Tehát ha valamivel elégedett vagyok, szívesen választom következőben is ezt a márkát. Sajnos gerincsérvem is van és nem mindegy, hogy mit viselek a lábamon. A Batz Lisa nagyon szép kialakítású a papucs. Jól illeszkedik a lábamra. Felveszi a lábam formáját, mintha ráöntötték volna. A telitalp biztonságot ad, kicsit megemelve a sarkat ezáltal a testtartásom is megfelelő. Csalódtam már más márkában, nem is járok abba a márkaboltba már. Rövid viselés után a csizma talpa levált, és hetek múlva kaptam vissza megjavítva. Persze megint levált a talpa.

Ekkor már nagyon mérges voltam. Hosszú tortúra árán kaptam vissza a pénzemet. Amikor kinyitottam a “Batz” dobozt, nagyon örültem neki. Szinte mosolygott rám ez a kis fehér, csini papucs. Örömmel bújtam bele, és nem csalódtam benne. Nagyon szép, nőies de mégis kellemesen visszafogott stílusú. Jobbat kaptam annál, mint amire számítottam. Jó szívvel ajánlom másoknak is a márkát.

Tesztelt termék: Batz Lisa fehér