Divatajánló
Eljött a tavasz, és végre meg tudjuk mutatni Önnek is, hogy mivel készültünk. Az Emma mokaszinnal, mely amellett, hogy álomszép és szuperkényelmes, már most vásárlóink tavaszi kedvence lett:
– életkortól függetlenül bárki
– bárhova
– szinte bármihez felvehet anélkül, hogy mellényúlna.

Emma mokaszin
Emma mokaszin

Mik a további előnyei ennek a lábbelinek, és miért lett pillanatok alatt vásárlóink új kedvence?
– mert vajpuha, különleges minőségű organikus bőrből készült az összes
– mert bár vékony talpkialakításúak, mégis stabilan tartják a lábakat
– mert aprólékos gonddal, alapos munkával készült mind

– mert pillekönnyű darabok, melyben viselőjük is rögtön könnyednek érzi lépteit
– mert olyan fazont álmodtunk meg, melyet a nők túlnyomó többsége kedvel, legyen akár huszon-, akár hatvanéves
– mert mind a hétköznapok, mind a hétvégék tökéletes társa
Ráadásul 4 olyan árnyalatban kapható, hogy garantáltan mindenki találjon magának kedvére valót.
Nézzük is sorban:

Emma mokaszin barna színben

Klasszikus árnyalat, közel áll a konyakhoz. Fekete-fehér, tengerészcsíkos összeállítások tökéletes kiegészítője lehet, de a piros színhez is remekül illik. Munkahelyi szettként is kiválóan megállja a helyét, blézerrel kombinálva üzleti megbeszéléseken is teljesen helyénvaló. Az a jó benne, hogy mintás sálakkal, hasonló színű táskával pillanatokon alatt teljesen más hangulatot lehet varázsolni belőle.

Emma mokaszin
Emma mokaszin

Emma mokaszin zöld színben

Egy nagyon tavaszias szín, szőke-vagy vörös hajú hölgyeknek kimondottan jól áll. Olívazöld árnyalatról van szó, melyhez hasonló pasztell árnyalatokat ajánlunk. Például világosszürke nadrágot hasonló zöld árnyalatú pulóverrel, vagy mintás nadrágot, melyben felbukkan az olíva színe. Idén még mindig nagyon divatos a levél-és indaminta, ezekhez mind tökéletes választás ez az Emma mokaszin.

Emma mokaszin púder színben

Finom rózsaszín,egy igazán tavaszi árnyalat, mely az éppen nyíló virágokra és a nőies kifinomultságra emlékeztet. Fehér nadrággal, rózsaszín pulcsival vagy dzsekivel kombinálnánk, vagy világoskék farmerrel. Könnyen el tudunk képzelni egy kontrasztos megoldást is: fekete farmerrel és rózsaszín blúzzal ötvözve. Finom szürke kötött holmikkal éppolyan jól mutat, mint hasonlóan romantikus stílusú virágmintákkal.

Emma mokaszin
Emma mokaszin

Emma mokaszin kék színben

Erősebb szín, de az előzőekhez hasonlóan fantasztikusan jól kombinálható lábbeliről van szó. Sportos vagy éppen egészen nőies darabokhoz is szívesen hordanánk. Sötétkék blézer, vagy ballonkabát mellé világos és puha árnyalatokkal lágyítanánk, mindenféle farmerhez jól áll, a variációk tárháza végtelen. Piros, fukszia, sárga: lényegében bármilyen alkalomra, bármilyen ruhával és mintával könnyen párosíthatja.