3 éves webáruház
3 éves webáruház

3 éves webáruház. Minden gyermek életében fontos mérföldkő a harmadik születésnap, így van ez a mi legkisebb gyermekünknél, a Batz hivatalos gyári webáruháznál is. Legyőzvén a gyermekbetegségeket immáron több, mint 2,5 éve professzionális platformként szolgáljuk ki vásárlóinkat, akiknek visszajelzései folyamatos motivációval látják el az áruházat üzemeltető kollégákat. A születésnapot méltóképpen kívánjuk megünnepelni vásárlóinkkal, így az 5.000,- forint feletti ingyenes kiszállítás mellett három nyereményjátékkal kedveskedünk Önöknek. A harmadik születésnap természetesen nem azt jelenti, hogy megáll az élet, folyamatos fejlesztésekkel, meglepetésekkel fogjuk várni a megrendelőket a jövőben is, sőt egy vadonatúj kreditrendszer áll kidolgozás alatt, amelyet regisztrált felhasználóink vehetnek igénybe. További kiemelt, speciális ajánlatokat pedig kizárólag a hírlevére feliratkozott vásárlók kaphatnak e-mailben. Őszintén reméljük, hogy az eddigi és ezutáni fejlesztések egyaránt vásárlóink megelégedettségére szolgálnak. Lássuk tehát mit főztek ki a kollégák a Batz boszorkánykonyhában a harmadik szülinapra: Figyelem! Az ajánlat három nyereményjátékot tartalmaz. 10.000,- forint értékű kuponkódokat sorsolunk vagy akár visszanyerheti vásárlása teljes összegét.

1., RENDELJEN MOST ÉS NYERJE VISSZA VÁSÁRLÁSA TELJES ÖSSZEGÉT! A 2018. március 13-án 08.00 és 2018. március 19-én éjfél között, a Batz hivatalos gyári webáruházban rendelést leadók közül HÁROM KEDVES VÁSÁRLÓNK VISSZANYERI VÁSÁRLÁSA TELJES ÖSSZEGÉT KUPONKÓD FORMÁJÁBAN!

2., Kérjük írja meg nekünk Facebook oldalunkon bármelyik posztnál, hány pár Batz papucs sorakozik a szekrényében, esetleg pontosan hol vásárolta. Csupán ennyit kell tennie és mi 1 db 10.000,- forintos nyeremény kuponkódot sorsolunk ki Önök között 2018. március 20-án délben.

3., Kérjük írja meg nekünk Facebook oldalunkon bármelyik posztnál, Ön szerint pontosan melyik napon nyílt meg a Batz webáruház. A helyesen válaszolók között szintén 1 db 10.000,- forintos nyeremény kuponkódot sorsolunk ki 2018. március 20-án délben. ( Az információt elrejtettük a szövegben! )

A kuponkód KIZÁRÓLAG a Batz Hivatalos Gyári Webáruházban felhasználható, Batz viszonteladóknál vagy más webáruházakban nem. Véleménye sokat számít nekünk!

Fontos tudnivalók:
– a kupon mellé díjtalan kiszállítás jár, érvényessége 30 naptári nap
– készpénzre nem váltható, a kuponból készpénzt visszaadni vagy értéket jóváírni nem áll módunkban
– a kupon egy alkalommal, kizárólag egy összegben felhasználható
– amennyiben vásárlása összértéke meghaladja a kupon értékét a különbözetet bankkártyával, banki utalással, vagy készpénzben a futártól való átvételkor tudja kiegyenlíteni.

Teljes Batz kínálat: https://batz.hu/webaruhaz/
Instagram fiók: https://www.instagram.com/batzwebaruhaz/
Facebook fiók: https://www.facebook.com/batzhungary/

Akciós csomagok:

Batz akciós csomag: https://batz.hu/termekkategoria/akcio/
Batz heti akció: https://batz.hu/heti-akcio/
Ingyen szállítással rendelhető modellek: https://batz.hu/termekkategoria/ingyenes-szallitas/
Három az egyben csomag: https://batz.hu/termekkategoria/akcios-csomag/
41-es csomag: https://batz.hu/termekkategoria/akcios-csomag/
Batz Outlet: https://batz.hu/termekkategoria/akcios-csomag/

Női kollekció:

Női papucsok: https://batz.hu/termekkategoria/noi-labbeli/noi-papucs/
Női szandálok: https://batz.hu/termekkategoria/noi-labbeli/noi-szandal/
Női cipők: https://batz.hu/termekkategoria/noi-labbeli/noi-cipo/
Ötzónás női papucsok: https://batz.hu/termekkategoria/noi-labbeli/5-zonas-noi/

Férfi kollekció:

Férfi papucsok: https://batz.hu/termekkategoria/ferfi-labbeli/ferfi-papucs/
Férfi cipők: https://batz.hu/termekkategoria/ferfi-labbeli/ferfi-cipo/
Ötzónás férfi papucsok: https://batz.hu/termekkategoria/ferfi-labbeli/5-zonas-ferfi/

Konfekció talpbetétek: https://batz.hu/termekkategoria/talpbetetek/
Batz egyedi talpbetét: https://egyeditalpbetet.batz.hu/
Batz egyedi talpbetét készítése: https://egyeditalpbetet.batz.hu/ludtalp-hogyan-keszuel/

A Batz Manufaktúra és minden játékos tudomásul veszi, hogy a játékot a Facebook nem hagyta jóvá, nem járult hozzá és nem engedélyezte, így annak tisztaságáért minden felelősség a játék rendezőjét, a Batz Manufaktúrát terheli. A játékban 18 év alattiak, illetve a Batz Manufaktúra dolgozói és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt. A Batz webáruház 2015. március 16-án nyílt.

3 éves webáruház, batz webáruház, nyereményjáték