Egy gyönyörű papucsban, a Batz Genova modelljében sétált tovább Domi a szentendrei macskaköveken, mi pedig követtük, és azt láttuk, egyáltalán nem okoz gondot a 8 centis sarokmagasság. A telitalpú, fiatalos lábbeli valódi bőr felsőrésszel készült. Első ránézésre nem látszik, de mi teszteltük és tényleg így van: a két pánt stabilan, biztosan tartja a lábat. Mindenféle farmerhez, fehér vagy bézs nadrághoz, sorthoz is jól passzolnak a matt fehér, és ezüst metál pántok. Elegáns és nőies darab, de a szaladgálós napokon is abszolút megbízható társ. Munkahelyre és esti programhoz egyaránt jól illeszkedik. Tippünk: vegye fel farmerrel, fehér blúzzal az irodába, és az esti programhoz elég egy feltűnőbb bizsu vagy kis borítéktáska ahhoz, hogy az alkalmi szett is tökéletes legyen.

nyári szandál
női szandál

Egy letisztultabb forma és markánsabb szín következett: a Batz Tessa papucs, mely igazi városi viselet, és nagyon divatos lett idén nyárra. Egyszerre sportos, fiatalos, laza, és közben persze hihetetlenül kényelmes is. Speciális talpszerkezete, finom tapintású bőr felsőrésze teszi elengedhetetlen darabbá. Nekünk most a tengerész stílus adta magát hozzá: a fehér bermuda és a galléros, sötétkék pólóing klassz volt együtt. De nagyon könnyen el tudjuk képzelni a Tessa papucsot csíkos miniruhával, aprómintás ruhával, vagy akár farmerrel is.

A Miami platform szandál kék verziója annyira mutatós, hogy muszáj volt piros mix színben is megnéznünk, mi illik hozzá legjobban. Nagyon jól variálható, friss színek, mi biztosan becsomagolnánk a bőröndbe nyaralás előtt. Ultramodern darabról van szó, elegáns, vagány, kényelmes telitalpú szandál, melynek nemcsak a külseje, de a belső kialakítása is különleges. A fehér chino nadrághoz fekete ujjatlan blúz párosult, és az egészet egy piros bőrdzseki tette még menőbbé. Piros és kék színű válltáska, piros fülbevaló koronázta meg a szettet, ami – szerintünk – tényleg nagyon jól mutat. Ön mit venne fel ezekhez a Batz modellekhez? Mutassa meg nekünk kedvenc szettjeit, melyekhez Batz lábbelit visel!

női szandál