Nehéz időket élünk, melyben tapintatlanságnak, érzéketlenségnek tűnhet, ahogy stílusos szettekről mesélünk, és vidám tavaszi divatajánlót teszünk fel a blogra. Hiszen a fókusz most milliószor ijesztőbb, drámaibb, súlyosabb dolgokon van. Mi is tudjuk ezt. Mégis, próbáljuk továbbra is csinálni azt, amiben a legjobbak vagyunk: komfortossá tenni a napokat, gondoskodni Önökről, és ha lehet, feldobni egy kicsit a hangulatot. Tudjuk, hogy utcai lábbelire (még ha oly fantasztikusan kényelmes is) épp ezekben a hetekben nincs akkora nagy szükség, mint máskor alapesetben, hiszen március 28-ától kijárási korlátozások lesznek érvényben. Tisztában vagyunk vele, hogy a legfontosabb dolgok most az egészség és a biztonság. Maradjon otthon Ön is, és tartsa be az összes óvintézkedést, vigyázzon magára! Mi pedig továbbra is küldünk érdekes olvasnivalót, amivel reméljük, sikerül kicsit feldobni az Ön napját is! Most éppen három szeretnivaló tavaszi cipellővel. Íme:

Batz Ella női mokaszin

Mustárszínű cipő: vidámság, optimizmus, frissesség

Az az előnye egy ilyen feltűnő színű lábbelinek, hogy szó szerint öltöztet. Lényegében megkoronáz mindenféle összeállítást, és mindig vidámságot visz a hétköznapokba. Igen, első ránézésre ez a merész árnyalat valóban korlátozhat jó néhány ruhát.

Hiszen több harsány színnel kombinálva már túlzás lenne, de mondunk néhány példát, amivel pofonegyszerűen sikerülhet stílusos és „jól érzem magam benne” összeállításban pompáznia. Farmer, és fekete nadrág mindenkinek van a ruhatárában. És ez igaz a fehér, valamint fekete egyszerű felsőrészekre, pulóverekre is. Tehát, kapja fel kedvenc farmernadrágját, hozzá egy fekete vagy fehér színű felsőrészt (blúzt, kardigánt, pólót), a mustársárga Ella cipőt, és máris úgy fog kinézni, mintha éppen egy magazinból lépett volna ki. Fokozhatja a hatást egy színben passzoló sállal, vagy táskával – mindkettőből jó eséllyel tud rengeteg online webáruházból rendelni, mert idén különösen kedvelt árnyalatról van szó. Picit merészebbek kössenek mustárszínű mintás sálat – például kockásat, mutatjuk is – a nyakukba, és vörös rúzzsal tökéletes kontrasztot alkotva válhatnak igazán üdítő jelenséggé bárhol.

Fekete: klasszikus, ami nem hiányozhat

Tényleg alapdarab, hiszen nincs olyan nő – 18-tól 99 évesig – akinek ne lenne szüksége egy olyan lábbelire, amit tavasztól őszig lényegében bárhova és mindenhova, bármikor biztonsággal felvehet. Ez az a cipő, ami mindenkinek a komfortzónáján belül van. Egyszerre biztonságos és trendi viselet, hiszen ahogy mondani szokták, a fekete sosem megy ki a divatból.

Batz Ella női mokaszin

Munkába, hétvégi programhoz, alkalomhoz: legyen az vidám, elegáns, nem éppen vidám, rohanós, vagy éppen ráérős, egyszerűen nem tudunk olyat elképzelni, hogy ez a kecses és kifinomult cipellő ne állná meg a helyét. Elnyűhetetlen, praktikus, és ezerarcú, hiszen bármit, mindent fel lehet venni hozzá. Nadrágot. Szoknyát. Ruhát. Egyszínű, vagy akár mintás darabokat. Apró virágmintás felsőknek rendezett befejezést ad, kordában tartja a merész, nagymintás ruhákat, és úgy általában, egy fekete „kiscipő” mindig kell. Klasszikus és egyszerű szettet hoztunk, ami jókedvet és vidámságot csempészhet ezekbe a nem éppen könnyed 2020-as tavaszi hónapokba. Franciás, sikkes, nagyon nőies, mégis komfortos és lezser egyszerre. A jó öreg imádnivaló tengerészcsíkos felső, ami szintén hasznos darab és bármikor bevethető. Hozzá farmer, akár szoknya, és valami, ami piros. Egy napszemüveg, fülbevaló, táska, rúzs, mindegy, csak legyen valami élénk meggypiros is rajtunk, és garantáltan energikusabbnak fogja érezni magát Ön is.

Batz Ella női mokaszin

Fehér: könnyed, légies, nőies, tavaszias

Ezen az idei ijesztő és nagyon furcsa tavaszon mindannyiunknak egy csipetnyi könnyedségre, gondtalanságra és cserfességre lenne szükségünk. Ez a fehér cipellő épp ezt adja. Légies, pihepuha, ártatlan, bájos. Ránézünk és elhozza a tavaszt. Ugyanúgy igaz rá minden, ami a fekete színű Ella lábbelire is, azaz:

Praktikus, klasszikus, sosem megy ki a divatból, de azért hatásában mindenképpen más ez a világos szín. Fiatalos és friss, ettől még az istenért sem mondanánk hogy csak bizonyos korú hölgyeknek ajánljuk. Sötét tónusú ruhákat kicsit nem árt felpezsdíteni – na, arra tökéletes ez a darab. Mi most egy igazán csinos és nőies szettet, különleges színt és hangulatot képzeltünk el hozzá, ami már a nyarat idézi. Türkiz, vagy tengerkék könnyű ujjatlan ruha, hozzáillő táskával, leheletvékony kardigánnal. Vagy pasztellszínű chino nadrággal, virágmintás blúzzal. A farmer, mint mindenhol, itt is bevethető, de ünnepélyes hatást is könnyen lehet teremteni benne: fehér blúzzal, fekete nadrággal, gyöngy fülbevalóval mindenképpen komolyabb lesz az összhatás.

Reméljük, fel tudtuk dobni az Ön napját is!