Egyedi talpbetét rendelési útmutató

REGISZTRÁLÁS

Kérjük, megrendelés előtt regisztrálja magát a www.batz.hu weboldal jobb felső sarkában található Belépés / Regisztráció menüben. A regisztráció menete gyors és teljesen szokványos (visszaigazoló e-mailt küld a rendszer, érvényesítő linkkel), ezután a felhasználónévvel és jelszóval, immár regisztrált felhasználóként teljes körű hozzáférése van a webáruház használatához, számlázási és kiszállítási adatait szabadon változtathatja, rendelhet, fizetési módot választhat, stb.

Ha már regisztrált felhasználónk, az egyedi talpbetét megrendeléséhez nincs szükség újabb regisztrációra. Jelentkezzen be a Belépés / Regisztráció menü Bejelentkezés oldalán e-mail címével és jelszavával.

A webáruház működéséről a https://egyeditalpbetet.batz.hu/egyenes-beszed-batz-webaruhaz/ oldalon kaphat bővebb információt,
a leggyakrabban felmerülő kérdésekre pedig a https://batz.hu/gyik/ oldalon találhatja meg a választ.

Az egyedi talpbetéttel kapcsolatos gyakori kérdésekkel a https://egyeditalpbetet.batz.hu/batz-gyik-egyedi-talpbetet-gyik/ oldal foglalkozik.

RENDELÉS
Kérjük, a webáruházban gondosan töltsön ki minden adatot a rendelendő egyedi talpbetéttel és/vagy a hozzá rendelhető, cserélhető talpbetétes modellekkel kapcsolatban! A személyes adatoknál mindenképpen valós értékeket kérünk megadni!!! Amennyiben a megadott adatok nem valósak, az elkészült talpbetéttel szemben reklamációs igény nem érvényesíthető! A talpbetét tervezése során a legfontosabb paraméterek közé tartoznak az életkor-testsúly és a magasság adatok.

Amennyiben bővebb információra van szüksége az egyedi talpbetéttel vagy a hozzá rendelhető Batz, cserélhető talpbetétes lábbelikkel kapcsolatban kérjük, látogasson el a https://egyeditalpbetet.batz.hu/ weboldalon a Termékek – Árak menüpontba!

FIZETÉS
A megrendelés során Ön választ a fizetési módok közül, mely lehet banki átutalás, bankkártyás fizetés vagy utánvéttel fizetés közvetlenül a futárnál.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ
A méretvételhez használt roppanóhab kiküldésének a díja egységesen, a rendelés összegétől, a rendelt termékek mennyiségétől és a fizetés módjától függetlenül, minden esetben 890,- Ft.

Az egyedi talpbetét ára ezen felül 2 szállítási díjat foglal magában, a méretvételhez használt roppanóhab Batz Hungary címére történő visszaküldésének a díját és a legyártott, kész egyedi talpbetét Vásárló részére postázásának a költségét.

Amennyiben az egyedi talpbetéttel együtt más terméket (papucsot, cipőt, standard talpbetétet stb…) is rendelt a webshopon keresztül, úgy az egyedi talpbetét méretvételhez szükséges roppanóhabot és a talpbetéten kívül rendelt más Batz terméket együtt, egy csomagban szállítjuk. Ebben az esetben a 890,- Ft szállítási díj csak egyszer, egy összegben kerül kiszámlázásra.

ROPPANÓHAB KISZÁLLÍTÁS
A futárszolgálat a megrendeléstől, banki átutalásos fizetés esetén az ellenérték bankszámlánkra beérkezésétől számított 2-3 munkanapon belül kiszállítja az Ön által megadott címre a mintavételhez szükséges roppanóhabos dobozt (foambox). A roppanóhabos doboz (foambox) mellé szállítólevelet küldünk, a termékről (egyedi talpbetétről) még nem küldünk számlát, azt a kész egyedi talpbetéttel együtt fogja kézhez kapni.

ROPPANÓHAB HASZNÁLATA

  • Kérjük, mikor megkapja a futártól a roppanóhabot, a csomagolás kibontásakor a lehető legnagyobb gondossággal járjon el, a dobozra még szüksége lesz a minta visszaküldéséhez!
  • Mintavétel ELŐTT kérjük, gondosan tanulmányozza át a roppanóhab mellé csomagolt Használati útmutatót és/vagy tekintse meg a youtube-on a méretvételről szóló rövid video-t!
  • Kérjük, a roppanóhabos dobozt nagyon óvatosan nyissa szét! Az ujjak a doboz szétnyitáskor véletlenül se nyomódjanak a habba!
  • Amennyiben a roppanóhabot nem a használati útmutatóban leírtak szerint kezelte, a mintavétel során a roppanóhab megsérült vagy rosszul lépett bele, abban az esetben új roppanóhabot szükséges igényelnie! Az új, a 2. roppanóhab kiszállítása utánvéttel történik, a szállítás díja (890, Ft) a futárnak átvételkor fizetendő!
  • Új roppanóhab igényét (890,- Ft értékben) kérjük, jelezze az egyeditalpbetet@batz.hu e-mail címen.
  • Végezze el a méretvételt, lépjen bele a roppanóhabba, vegyen az útmutatások alapján mintát előbb az egyik, majd a másik lábáról!
  • Sikeres mintavétel írja rá a roppanóhab dobozára a NEVÉT, a SZÜLETÉSI DÁTUMÁT és a megrendeléskor e-mailben kapott VISSZAIGAZOLÓ KÓDOT.
  • Csomagolja vissza a roppanóhabot az EREDETI dobozába, és írja rá a NEVÉT, a SZÜLETÉSI DÁTUMÁT és a megrendeléskor e-mailben kapott VISSZAIGAZOLÓ KÓDOT is a külső borító dobozra.

FUTÁR RENDELÉSE
A megrendeléskor kapott visszaigazoló e-mail-ben talál egy linket, erre kattintva rendelhet futárt a roppanóhabos doboz ingyenes visszaküldéséhez. Kattintson rá és rendeljen futárt az Ön által megjelölt időpontra. Adja át a futárnak a roppanóhabos dobozt, aki visszajuttatja a számunkra! A roppanóhab visszaküldésékor – a futár rendeléséhez – szüksége lesz az arra a csomagszámra, amivel a roppanóhabot megkapta. Ezt a csomagszámot a roppanóhab kiküldésekor, küldjük e-mailben, kérjük őrizze meg! A csomagszám hiányában, nem tud ingyen futárt rendelni a felületen.

A futárral csak az egyedi talpbetét méretvételhez felhasznált roppanóhabot lehetséges visszaküldeni! Amennyiben bármilyen más termék visszaküldésére használja ezt az online felületet, a futár használati – szállítási díj 890 Ft-os egységáron leszámlázásra kerül!

TERMÉK KISZÁLLÍTÁSA

A roppanóhab beérkezésétől számított 14 napon belül megtervezzük és legyártjuk Önnek a személyre szabott Batz egyedi talpbetétet. A futárszolgálat munkatársa a roppanóhab visszaküldésétől számított maximum 14 napon belül megérkezik Önhöz az elkészült egyedi talpbetéttel! A vásárlásról, a megrendelt termékről kiállított számlát az egyedi talpbetéttel együtt küldjük!

EGYÉB INFORMÁCIÓK
További kérdés esetén érdeklődhet az egyeditalpbetet@batz.hu e-mail címen, vagy munkanapokon 8-17 óra között hívhatja a 06-26/526-106 – 25. mellék telefonszámot.