Batz Hírek

Batz Hírek
Lupa tó – Nyári fotózás a Batz-nál
Lupa tó – Nyári fotózás a Batz-nál
2019.06.24
14:27
Balázs Gergely

Batz szandálok egy gyönyörű nő lábán, tengerparti hangulat Budapesttől 10 percre, ragyogó napsütés, Wakeboard Budapest, Batz fotózás Vajtai Katival, 2019 nyara.

Majdnem egy hónapos kitartó esőzés után búcsút mondtunk a májusnak, és végre, végre megjött az igazi nyár, ami azóta is tombol! Sokáig vártunk erre a nyári fotózásra, többször elterveztük, beütemeztük, készültünk rá. És mindannyiszor elmosta az eső. Aztán két héttel ezelőtt összejött, és azóta is emlegetjük, mert annyira jól sikerült. Hogy miért? Mert ragyogó idő volt, vakító napsütés jó kis nyári szellővel (látszik is majd a képeken, ahogy Kati szoknyájába belekap a szél), adott volt egy csodás helyszín, a budakalászi Lupa tó, és a tengerkék, kristálytiszta víz mellett az éppen wakeboardozni tanulók vidám zaja is hozzájárult ahhoz, hogy arra gondoljunk: mi bizony ideköltözünk egész nyárra, és leghamarabb csak szeptemberben megyünk haza. Modellünk, Vajtai Kati elsőként a Fresh 51 fekete színű szandálba bújt, és bárhova sétált benne, mindenütt jól mutatott. A legjobb képet Láthatja Ön is: egyszerűen kirobbanó formában van Kati, és fantasztikusan fest a piros ruha-fekete lapostalpú szandál kombinációjában. Ez a lábbeli egyébként szinte mindenhez megy: feltűrt szárú vászonnadrághoz, farmerhez, sorthoz vagy bermudához, de közepes hosszúságú nyári ruhákhoz is. Stílusos, karakteres lábbeli, nagyszerűen lehet hozzá öltözni

Egy merőben más Batz modellel folytattuk a sort, Alina névre hallgat ez az aranyszínű különlegesség, melyben mindenki hercegnőnek érezheti magát. Platform kialakítása, valamint a 8,5 centis sarkak egész egyszerűen mindenkit öltöztetnek, és a legmeglepőbb színekkel is remekül mutatnak. Soroljuk is: levélzöld, piros, fekete-fehér, vagy akár pasztellszínű szettek koronája is lehet. Az arany szín ellenére sem hivalkodó, sőt, akár a munkahelyére is nyugodtan felveheti. Kati formás lábain bombasztikusan áll, garantáltan az Ön napját is bearanyozná!

Ugyanezt éreztük, és ugyanez látszik a képeken a Capri papucs esetében is: egyszerűen olyan, mintha ráöntötték volna Kati lábára. 7 centis sarkakon, mégis tökéletes komfortérzettel fedezheti fel benne a világot idén nyáron. Ez az a lábbeli, ami mindig, mindenhova megfelelő választás, akárhány éves legyen is Ön. Munkahelyre, nyaralásra, vásárlásra és hétköznapi szaladgálásra éppúgy alkalmas, mint elegánsabb eseményekre.

Ön dönti el, milyen stílust választ hozzá. Fehér, világosszürke és metálos csillogású pihe-puha bőrpántok tartják stabilan a lábát, és ez a színösszeállítás tovább fokozza a Capri modell variációs lehetőségeit, hiszen színben is mindenhez passzol.

Hasznosnak találta cikkünket?