Batz OUTLET

BATZ GYÁRI OUTLET

Megnyitottuk a Gyári Hivatalos Webshopban az OUTLET SHOP-ot ahol kis szépséghibás eredeti termékeket forgalmazunk. A termékekre ugyanolyan gyári garancia vonatkozik mint a boltban, vagy a teljes áron a webshopban vásárolt termékekre, egyedül a jelzett hibával kapcsolatban nem fogadunk el reklamációt.

A MEGRENDELÉS MENETE:
1. httpa//www.batz.hu/ webcímen található shopban azt a terméket kell megrendelni (a kosárba tenni) amit a kép leírásában a rendelhető sorban látható, linkre kattintva megteheti Pl: Szépséghibás szandál 2. kategória
2. A fizetés kiválasztása és a megrendelés elküldése előtt, a jobb felső oldalon találja a WEBSHOP KÓD és MEGJEGYZÉS rovatot, és oda kell beírni a kép melletti webshop kódot Pl.: 114 és kiválasztani az UTÁNVÉT-es fizetést.

FIGYELEM! Kérjük, hogy a termékeket NE FIZESSÉK KÁRTYÁVAL VAGY ÁTUTALÁSSAL, mert ha menet közben elfogy vagy kedvezményes az ára, akkor hosszabb időt vesz igénybe a visszautalás!

FIGYELEM! Az OUTLET menüpont a webshopban csak hétköznapokon 8:00-16:00 közötti időszakban mutatja az aktuális készletet. A feltüntetett termékekből csak 1-1 darabok vannak, nincs belőle szín és méretválaszték, aki először megrendeli annak tudjuk odaadni.

Az albumból folyamatosan töröljük azokat a képeket amelyekre már nem adhatnak le megrendelést. Sem e-mailben sem telefonon nem tud rendelést leadni!

A  Hivatalos Gyári Webáruház működéséről a https://batz.hu/egyeditalpbetet/egyenes-beszed-batz-webaruhaz/ oldalon olvashat bővebb tájékoztatót!

Jó böngészést kívánunk!

batz

Szépséghibás cipő 5. kategória
Modell: BABI narancs
Méret: 40-es
A hiba leírása: Enyhén színhibás, pöttyös foltos bőr
Ára: 15990,-Ft helyett 9990.-Ft
Webshop kód: 674 (megjegyzésbe ezt kell beírni!)
Rendelhető: https://batz.hu/webshop/akcio/szepseghibas-cipo-5-kategoria/

batz

Szépséghibás cipő 4. kategória
Modell: BABI fehér
Méret: 36-os
A hiba leírása: Színhibás bélés, picit ragasztós, színhibás
Ára: 15990,-Ft helyett 7990.- Ft
Webshop kód: 1005 (megjegyzésbe ezt kell beírni!)
Rendelhető: https://batz.hu/webshop/akcio/szepseghibas-cipo-4-kategoria-2/

batz

Szépséghibás rollstep 1. kategória
Modell: MEXICO barna
Méret: 36-os
A hiba leírása:Színhibás, ragasztós, foltos a bőr az orránál
Ára: 24990,-Ft helyett 6990.- Ft
Webshop kód: 659 (megjegyzésbe ezt kell beírni!)
Rendelhető: https://batz.hu/webshop/akcio/szepseghibas-rollstep-1-kategoria/