Batz Garda papucs

“Az én komfortzónám” címmel új sorozatot indítunk a Batz blogján. Megnézzük, hogyan passzolnak a Batz kényelmi lábbelik különböző korú, foglalkozású emberek mindennapi életébe, és ki, miért szereti leginkább a Batz Manufaktúra termékeit.
Első tesztelőnk: Réka (39) – szövegíró, kiválasztottja a Batz Garda papucs.

1. Hogyan néz ki egy átlagos napod?
Többnyire rohanósak a napjaim. 8 körül indulok otthonról a 3 éves kisfiammal az óvodába. 9-től fél 4-ig a munkahelyemen vagyok, majd 4-re újra az oviban. Ezután – évszaktól függetlenül – igyekszünk friss levegőn lenni, tehát tipikusan játszótéren, parkban. Most nyáron lehetőleg vízközelben telik a délután nagy része. Ha szükséges, ezután még gyorsan beiktatom a bevásárlás-és egyéb teendők intézését. Ebből látszik, hogy többnyire rohanok.


2. Hallottál már korábban a Batz-ról?
Persze. Arra már nem emlékszem, először mikor és hol találkoztam a márkával, de valahogy már a kétezres évek elején tudtam, hogy a Batz a kényelmi lábbelit jelenti, és Magyarországon készülnek a termékeik.


3. Hogyan viszonyulsz a lábbelikhez? Van-e gyűjtőszenvedélyed?
Nem igazán. Inkább bizsumániás vagyok.


4. Miért fontos, hogy kényelmes legyen, amit viselsz? / Mik azok a körülmények, melyek fokozottan indokolttá teszik a kényelmi lábbeli viselését?
Általában sietek, van hogy rohanok is, ezért fontos, hogy kényelmes legyen, ami a lábamon van. Különösebben más körülmény nincs, egyszerűen a saját igényem arra, hogy jól érezzem magam abban a lábbeliben, amiben vagyok, és ne sanyargassam a lábaimat.


5. Volt-e valaha bármilyen lábproblémád?
Szerencsére eddig még nem.


6. Legnagyobb tévedés cipővásárlással kapcsolatban?
Egyszer beleszerettem egy gyönyörű ékköves szandálba, azonnal megvettem, és rettenetesen kényelmetlen volt. Ezen kívül leszakadt a köves pánt a harmadik viselés után, szóval nagyon megbántam.


7. Mi volt az első gondolatod, amikor kinyitottad a Batz cipősdobozt?
Az, hogy mennyire igényes és kifinomult a csomagolás, és minden apró részlet. A tájékoztató cédula, az ezüst Batz embléma, a finom zizegős papír – minden lényegében. Olyan volt, mintha egy ajándékdobozt nyitnék ki. Tetszett!


8. Milyen érzés volt belebújni a Garda papucsba? Hova mentél benne először?
Megkönnyebbülést hozott! Tényleg azonnal érzed a különbséget, hiszen instant kényelmet ad. Selymes tapintású a belső talprész, jó érzés ahogy belesimul a lábam. Azt hiszem, Duna-parti sétára mentem benne először.


9. Mi tetszik benne a leginkább?
A piros szín és a laza fazon tetszett meg elsőre. Tudtam, hogy jól hordható, sokféleképpen tudom variálni, és egy piros színű papucs mindig jól jön. Feldobja az unalmas szetteket. Ősszel-télen pedig otthon tudom hordani.


10. Ajánlanád a Batz lábbeliket másoknak is?
Mindenképpen!


11. Mit teszel egy különösen fárasztó nap után, hogy lábaid megpihenhessenek?
 Kellemesen meleg vízbe Epsom sót teszek, ylang-ylang vagy levendula illóolajjal illatosítom, és kb. 20 percig pihentetem benne a lábaim. A sóban lévő magnézium ellazítja, az olajok pedig felfrissítik a fáradt lábakat. A meleg vizes fürdő eleve serkenti a vérkeringést, szóval igazi segítség egy hosszú nap után.

Ha Önnek is megtetszett a bemutatott Batz Garda papucs, válasszon a fehér mix és piros színek közül, és rendeljen, most ráadásul hihetetlenül jó áron, innen: Batz Garda papucs