Batz Bónuszpont rendszer

BÓNUSZ (HŰSÉG)PONT RENDSZER

A hivatalos webáruházban lehetőség van bónuszpontok gyűjtésére, melyek felhasználásával kedvezőbb áron lehet Batz termékeket vásárolni.
Bónuszpontokat csak a webáruházban regisztrált vásárlók gyűjthetnek. *
A bónuszpontok bejelentkezés után bármikor lekérdezhetőek a FIÓKOM/HŰSÉGPONTOK menüre kattintva.
Bónuszpontok szerzésére a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

– az első vásárlást követően 500 pontot adunk
– minden egyes, 20. 000 Ft feletti vásárlás után újabb és újabb 500 pontot írunk jóvá
– a webáruház termékadatlapján közzétett vásárlói komment esetén, az ügyfélszolgálat jóváhagyása után 100 pontot írunk jóvá.

Minden Batz Bónuszpont 1 forintot ér. A bónuszpontok beválthatók a webshop-ban történő vásárlások alkalmával. Az összegyűjtött bónuszpontok beváltása limitált: egy vásárlás alkalmával nem haladhatja meg a kosárérték 10%-át. A fennmaradó, összegyűjtött bónuszpontok nem vesznek el, de egy vásárlás alkalmával csak ezen feltétel mellett érvényesíthetőek. A bónuszpontokat a megrendelés feldolgozásakor írjuk jóvá, amennyiben a vásárlás a megrendelő hibájából hiúsul meg (pld. átvétel megtagadása), a hűségpontok elvesznek.

* A bónuszpont rendszert 2018. május 30-án vezettük be. A pontok gyűjtése a bevezetés után indított vásárlások után lehetséges, a korábbi vásárlások után nem tudunk bónuszpontokat jóváírni. A vásárló hibájából meghiúsult (pld. átvétel megtagadása) vásárlások után járó bónuszpontokat a webáruház utólag semmissé teheti.

Figyelem! A regisztráció (fiók) törlésével valamennyi kedvezmény, bónusz (hűség) pont elvész.

Regisztráció törlése az info@batz.hu címre írt e-mailben kérhető. Csak azt a fiókot tudjuk törölni, amelyik a küldő e-mail címéhez köthető!