“Az én komfortzónám” címmel új sorozatot indítunk a Batz blogján. Megnézzük, hogyan passzolnak a Batz kényelmi lábbelik különböző korú, foglalkozású emberek mindennapi életébe, és ki, miért szereti leginkább a Batz Manufaktúra termékeit.
Második tesztelőnk: Katalin (72 éves), nyugdíjas, orosházi lakos, akinek rengeteg Batz lábbelije van, így nem is emeltünk ki egyetlen konkrét modellt sem. 

1. Hogyan néz ki egy átlagos napja?
Korán ébredek, de 7-ig ágyban maradok. Rendrakással indul a nap: nagy a ház és a kert, sok a tennivaló, mindig ezzel kezdek. Az emeletről indulok, viráglocsolás, pakolás, megetetem a kutyust és a madarakat is – szarkáink is vannak. Aztán vizet kapnak a gyönyörű leandereim és a muskátlik a ládákban. Ha minden megvan, jöhet a reggeli, ami általában villásreggelit jelent nálunk. A délelőtt gyorsan elszalad: bevásárlás, ebédfőzés. Van, hogy beugranak az unokáim is ebédre. A délután már a lazításé, innentől már kevesebb a tennivaló, és pihenhetünk.


2. Hallott már korábban a Batz-ról?
Régóta, és szinte kizárólag Batz lábbeliket hordok, de hogy legelőször mikor és milyen módon hallottam a márkáról, már nem tudom. A legelső Batz papucsom egy barna pántos, nagyon kényelmes lábbeli volt, a családtól kaptam és nagyon örültem neki! Sokáig is hordtam.


3. Mivel tölti legszívesebben a szabadidejét?
Szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni, kártyázni. Heti háromszor tornázni járok, ebből 1 alkalom péntekenként jóga. Nyugdíjas klubba is járok, nagyon jó programokat szerveznek. Csütörtökönként piacozni megyek, imádom! Ha pedig tévé, akkor sorozatok és jó műsorok. Kedvenceim: a Hegyi doktor újra rendel, Honfoglalók, különböző főzős műsorok és a tehetségkutatók. Meg a “Magyarország, szeretlek!”. Szívesen járok koncertre és színházba is, legutóbb Szabó Magda “Az ajtó” című híres művét láttam színpadon. Nagy kedvencem még Rúzsa Magdi és Szulák Andrea is.4. Hogyan viszonyul a lábbelikhez? Van-e gyűjtőszenvedélye?
Igen, határozottan! Imádom a cipőket! De csak kényelmeset hordok. Mindig azt mondom: olyat kérek, amiben járni is tudok.


5. Miért fontos, hogy kényelmes legyen, amit visel? / Mik azok a körülmények, melyek fokozottan indokolttá teszik a kényelmi lábbeli viselését?
Sokat jövök-megyek, cipekedek, nem mindegy, hogy kényelmes vagy kényelmetlen, ami a lábamon van.


6. Volt-e valaha bármilyen lábproblémája?
Hosszabb utazás során, vagy a sok üléstől előfordul, hogy bedagad a lábam. Visszeres is, de szerencsére nem fáj. Komolyabb bajom nincs.


7. Legnagyobb tévedés cipővásárlással kapcsolatban?
Nagyon drága, jónevű kényelmi márka gyógypapucsát vettem meg, és rettenetesen kényelmetlen volt! Nem szerettem, túl bő volt a feje, nem tartotta rendesen a lábamat. Csetlett-botlott a lábam benne, rossz választás volt, megbántam nagyon.


8. Mi volt az első gondolata, amikor kinyitotta a Batz cipősdobozt?
Már a doboznak is jó illata van. Tetszik az új bőrpapucs illata is. Szép a doboz, szépen van elrendezve benne minden, jó, hogy gondoltak a kis termékleírásokra is.


9. Milyen érzés volt belebújni a Batz papucsba?
Olyan volt, mintha Trabantból egyszercsak Mercedes-be ülnék át – szó szerint ehhez tudnám hasonlítani!


10. Mi tetszik benne Önnek a leginkább?
Remekül tart, jó járni benne. Megkönnyíti a járást, hiszen annyira kényelmes.


11. Ajánlaná a Batz lábbeliket másoknak is?
Igen, már több barátnőmnek, ismerősömnek is ajánlottam. Én tényleg minden nap Batz papucsban vagyok. Mivel valóban nagyon szeretem a Batz termékeket, őszintén tudom ajánlani mindenkinek.


12. Mit tesz egy különösen fárasztó nap után, hogy lábai megpihenhessenek?
 Langyos, sós vízbe ecetet teszek, ez leviszi az esetleges duzzanatot. Ezután felpolcolom a lábam, jólesik, főleg a nyári melegben. Általában még habkővel ápolom a lábam.


Köszönjük szépen az interjút Katalinnak!