80 nap alatt a föld körül, Batz-ban

80 nap alatt a Föld körül, Batz-ban

Nagy nyári játékunk értékes ajándékokkal!

Kérjük küldjön be egy tetszőleges, saját készítésű képet a 2016nyar@batz.hu e-mailcímre amin legalább egy, – beazonosítható – Batz lábbelit viselő személy látható. Nincs egyéb megkötés, készülhet bárhol, bárkiről: Magyarországon, külföldön, akár a szomszéd réten, játszótéren, strandon, bárhol. Balra egy minta képet láthat, melyet kollégáink készítettek egy tavalyi csapatépítő túra során. Természetesen ez a kép nem vesz részt a játékban.

JÁTÉKSZABÁLYOK:

A játék 2016.07.25-től 2016.10.14-ig tart. A képet nem a Facebookon kell posztolnia vagy elküldenie, a játékban csak azok a képek vesznek részt, amiket a 2016nyar@batz.hu email címre küldenek. A beküldött kép mellé kérjük írja meg a képen szereplő személy(ek) keresztnevét és a kép elkészültének helyszínét (ország, város vagy tájegység). A beküldött képeket mi helyezzük el egy külön albumban itt a facebookon. Az albumban szereplő képekre bárki szavazhat, úgy, hogy „lájkolja” azt. A legtöbb szavazatot (lájkot) kapott fotók készítőinek díjazása:

1. helyezett: 20.000 Forint értékű kuponkód
2. helyezett: 15.000 Forint értékű kuponkód
3. helyezett: 10.000 Forint értékű kuponkód

A 4., 5. és 6. helyezettek ajándéka egy pár Anatomic Gold talpbetét.

A játékot megosztók között kisorsolunk egy 10.000 forintos kuponkódot.

A kuponkódokat KIZÁRÓLAG a Batz Hivatalos Gyári Webáruházban használhatja fel a nyertes, a hagyományos üzletekben NEM BEVÁLTHATÓ.

A kupont teljes értékben le kell vásárolni, ha a névértéknél olcsóbb terméket választ a nyertes, pénzt nem áll módunkban visszaadni, ha drágább modellre esik a választása vagy több terméket vásárol a névérték felett, a kuponkódot 100%-ban beszámítjuk!

A kuponkód készpénzre nem váltható.

A kuponkód felhasználására 60 nap áll a nyertesek rendelkezésére!

A nyertesek értesítése emailben történik, a játékot megosztó nyertest itt a facebook üzenőfalunkon értesítjük a nyertes facebook profiljának közzétételével 2016.10.15-én.

A feltöltött képeket mektekinteni és szavazni rájuk ebben a Facebook albumban tudják.

FOTÓZÁSRA ÉS MEGOSZTÁSRA FEL!