80 nap alatt a föld körül, Batz-ban

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

80 nap alatt a Föld körül, Batz-ban

Nagy nyári játékunk értékes ajándékokkal!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Sor”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Kép” src=”https://batz.hu/wp-content/uploads/2016/07/80nap-cropped.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kérjük küldjön be egy tetszőleges, saját készítésű képet a [email protected] e-mailcímre amin legalább egy, – beazonosítható – Batz lábbelit viselő személy látható. Nincs egyéb megkötés, készülhet bárhol, bárkiről: Magyarországon, külföldön, akár a szomszéd réten, játszótéren, strandon, bárhol. Balra egy minta képet láthat, melyet kollégáink készítettek egy tavalyi csapatépítő túra során. Természetesen ez a kép nem vesz részt a játékban.

JÁTÉKSZABÁLYOK:

A játék 2016.07.25-től 2016.10.14-ig tart. A képet nem a Facebookon kell posztolnia vagy elküldenie, a játékban csak azok a képek vesznek részt, amiket a [email protected] email címre küldenek. A beküldött kép mellé kérjük írja meg a képen szereplő személy(ek) keresztnevét és a kép elkészültének helyszínét (ország, város vagy tájegység). A beküldött képeket mi helyezzük el egy külön albumban itt a facebookon. Az albumban szereplő képekre bárki szavazhat, úgy, hogy „lájkolja” azt. A legtöbb szavazatot (lájkot) kapott fotók készítőinek díjazása:

1. helyezett: 20.000 Forint értékű kuponkód
2. helyezett: 15.000 Forint értékű kuponkód
3. helyezett: 10.000 Forint értékű kuponkód

A 4., 5. és 6. helyezettek ajándéka egy pár Anatomic Gold talpbetét.

A játékot megosztók között kisorsolunk egy 10.000 forintos kuponkódot.

A kuponkódokat KIZÁRÓLAG a Batz Hivatalos Gyári Webáruházban használhatja fel a nyertes, a hagyományos üzletekben NEM BEVÁLTHATÓ.

A kupont teljes értékben le kell vásárolni, ha a névértéknél olcsóbb terméket választ a nyertes, pénzt nem áll módunkban visszaadni, ha drágább modellre esik a választása vagy több terméket vásárol a névérték felett, a kuponkódot 100%-ban beszámítjuk!

A kuponkód készpénzre nem váltható.

A kuponkód felhasználására 60 nap áll a nyertesek rendelkezésére!

A nyertesek értesítése emailben történik, a játékot megosztó nyertest itt a facebook üzenőfalunkon értesítjük a nyertes facebook profiljának közzétételével 2016.10.15-én.

A feltöltött képeket mektekinteni és szavazni rájuk ebben a Facebook albumban tudják.

FOTÓZÁSRA ÉS MEGOSZTÁSRA FEL!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]